Skånska Energi

Energi

Gå med i Hejarklacken!

Skånska Energi är ett energibolag med hjärtat i Skåne som levererar förnybar energi från 100% sol och vatten. Vi driver ett projekt som vi kallar Hejarklacken! Detta innebär att för varje nytt elavtal som tecknas skänker vi pengar till en förening i Skåne som vår kund väljer att stötta. Detta betyder att kunden inte bara får 100 % förnybar el utan även stöttar skånskt föreningsliv!

Så här funkar det:

  1. Den förening kunden vill stötta ansluter sig till Hejarklacken. Detta kan göras av föreningen själv genom att fylla i ett formulär redan nu eller fyller kunden i formuläret när man tecknar elavtalet. Skånska Energi tar därefter kontakt med föreningen som kunden vill stötta.
  2. För varje nytt elavtal som tecknas får ni som förening mellan 200 till 600 kr beroende på vilket typ av elavtal kunden väljer. Om 20 medlemmar tecknar elavtal hos oss innebär det att ni får utbetalt mellan 4000 och 12 000 kr!
  3. Två gånger om året betalar vi ut den summa som samlats in till er förening. Ni har därmed en extra inkomst att använda i er verksamhet!

Läs mer på www.hejarklacken.se och www.skanska-energi.se


Läs mer om Skånska Energi


  skanska-energi.se
  se@skanska-energi.se
  046 507 00
  Skattebergavägen 7, 247 34 Södra Sandby