INTERSPORT

Kläder

Supporta din förening – bonus till dig och din förening!

Dina inköp ger bonus till dig och din förening. Club INTERSPORT erbjuder personligt bonus 2-6% beroende på hur mycket du handlar. Utöver din egen bonus ger även dina köp bonus till din förening.

Alla föreningens, lagens, medlemmarnas och familjernas inköp ger bonus. Supportrar, släktningar och vänner kan stödja föreningen genom att handla på INTERSPORT.

För att kunna vara med i "Supporta din förening" behöver du vara med i Club INTERSPORT.

Är du redan medlem i Club INTERSPORT är det bara att logga in och välja vilken förening du vill supporta. Är du inte medlem i Club INTERSPORT blir du det på www.intersport.se och väljer samtidigt din förening.

Det går också bra att bli medlem i butik, fyll i ansökan och din förening och lämna ansökan i kassan.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

För mera information, kontakta din INTERSPORT butik eller gå in på www.intersport.se

Hälsningar,

INTERSPORT