Delikatesskungen

Livsmedel

Dags att tjäna pengar!

Vi har hjälpt över 15 000 klasser, lag och föreningar med detta sedan 1992!

För varje såld förpackning tjänar idrottsföreningen eller skolklassen 45-65 kronor. Pengar som är avsedda för gruppens uppsatta mål, ofta en resa, medverkan i något evenemang eller annat gemensamt äventyr. Delikatesskungens koncept är ett tryggt och väl beprövat sätt att tjäna pengar.

Beställ ett gratis infopaket här>>

Produkterna är utvalda kvalitetsdelikatesser framtagna och förpackade exklusivt för Delikatesskungen av ledande tillverkare. Salamin är en välkänd klassiker i sammanhanget. Cheddarosten och pralinerna är också storsäljare och nya delikatesser testas och adderas fortlöpande.

Dessutom har köparna också chansen att vinna attraktiva priser vid flerköp.

Delikatesskungens produkter

Produkterna är utvalda kvalitetsdelikatesser framtagna och förpackade exklusivt för Delikatesskungen av ledande tillverkare. Salamin är en välkänd klassiker i sammanhanget. Cheddarosten och pralinerna är också storsäljare och nya delikatesser testas och adderas fortlöpande. Dessutom har köparna också chansen att vinna attraktiva priser vid flerköp.

Mycket bra förtjänst

Förutom bra förtjänst per såld produkt finns också chans till bonuspengar och att vinna fina priser till gruppen och enskilda deltagare.

Så här ser vår säljtrappa ut

Som synes i bilden ovan så krävs inte något stort antal produkter för gruppen att sälja för att generera riktigt bra förtjänst. Gruppen tjänar mer per produkt ju fler man säljer och på toppen hägrar en bonus.

Säljexempel

Lätt att sälja - Bra förtjänst - Enkelt hela vägen

Läs mer och beställ informationspaket idag!>>


Läs mer om Delikatesskungen


  delikatesskungen.se
  info@delikatesskungen.se
  08-722 22 33
  Heliosgatan 30, 120 61 Stockholm