BE4YOU

Kläder

Be4You är Sveriges nya leverantör av skolklass- och föreningssålda produkter

Med ett varierat sortiment av olika varor och med en speciell inriktning på ekologiskt producerade textilier erbjuder vi helt nya möjligheter att tjäna pengar enklare. Vi erbjuder:

  • Ekologiska och hållbara produkter (Bambu och organisk bomull)
  • Olika priser för paketen, skapar förutsättningar för snabb intjäning (150 – 900 kronor)
  • Varierat sortiment, med olika varugrupper gör det lättare att sälja till alla
  • Coins, individuellt bonussystem som premierar de flitiga säljarna med upp till 20%

Det finns något för alla att köpa!

Produkter

Ett kvalitativt sortiment av ekologiskt certifierade och hållbara underkläder, strumpor och T-shirts utgör basen i vårt sortiment, där mycket är producerat i bambu och organisk bomull. Bambu har snabbt blivit populärt både ur ett hållbarhetsperspektiv, men också för dess sköna känsla mot kroppen.

Sortimentet består också av funktionella och snygga sportkläder för dam och herr, sol- och sportglasögon, förbrukningsartiklar för hemmet, de senaste teknikprodukterna och presentartiklar för alla tillfällen.

Många av våra produkter levereras av etablerade företag och varumärken som te x Bliz, Pierre Robert, Orcla, Marshall, UrbanEar, Isostar, Jordan mfl.

Säljexempel

Genom ett varierat sortiment och priser blir snittförsäljningen hög och beräknas till ca 250 kronor per paket. Det gör att ni snabbt når upp till en hög intjäning utan att behöva sälja många paket.

Sälj 10 paket x 25 personer tjäna 16 625 kronor

Sälj 15 paket x 25 personer tjäna 23 427 kronor

Sälj 30 paket x 25 personer tjäna 46 875 kronor

Coins – Tjäna upp till 20% i individuell bonus! När enskild säljare når försäljning om 3.000 kronor erhåller denne bonus. Bonus som sedan går att nyttja för häftiga bonusgåvor i vår CoinShop.

Läs mer om BE4YOU


  be4you.se
  info@be4you.se
  010-58493 00
  Nasta Gård 1, 702 27 Örebro