Helsingborgs AIS
"HAIS"

Välkommen!

Välkommen till Helsingsborgs Allmänna IS. Här kan ni hitta information om våra lag.

Om ni vill gå med i vår förening, klicka här!

Har du några frågor gällande HAIS agerande under  rådande omständigheter med Coronaviruset och COVID-19 är du välkommen att kontakta Ordförande Mats Andersson Tel. 070-699 31 81 mats.61.andersson@gmail.com

6000:e A-lagsmålet för HAIS
2021-06-02 10:31
Historisk målskytt för HAIS Felix Erendi Andersson

I gårdagens träningsmatch mellan HAIS och Billesholms GIF kvitterade Felix Erendi Andersson till 1-1 och gjorde därmed HAIS 6000:e mål i A-lagssammanhang. Matchen slutade 2-1 till HAIS efter att Mattias Gustafsson gjort HAIS 6001:a mål. Nu blickar vi fram mot seriepremiären mot Teckomatorp lördagen den 5 juni kl 12.30. Matchen spelas på Olympiafältet plan 6.

Mats Andersson

Seriepremiär för HAIS lag 2021!
2021-05-26 17:42

Under förutsättning att restriktionerna lättas från den 1 juni kommer vår efterlängtade premiär för HAIS representationslag att ske lördagen den 5 juni kl 12.30. Matchen spelas på Olympiafältet plan 6 och för motståndet står Teckomatorps SK. Med anledning av rådande förhållanden kommer vi inte att ha igång någon servering till denna match.

Med samma förutsättningar kommer reservlaget spela sin första match borta mot Ödåkra IF måndagen den 7:e juni.

Våra juniorer har börjat seriespelet och förlorade första matchen borta mot Vikens IK med 4-1. Nästa match blir hemma mot Ödåkra lördagen den 29:e maj kl 10.00.

Våra två pojklag 8 har också påbörjat sina matcher den gångna helgen. Lag blå spelade borta mot IK Wormo medan lag vit spelade hemma mot Eskilsminne. HAIS gjorde totalt 8 mål i dessa båda matcher.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna

HAIS stödförening kallar till årsmöte!
2021-04-24 12:13

Hej HAISARE!

Välkommen till HAIS Stödförenings årsmöte ONSDAGEN 28 APRIL KLOCKAN 18.30 UTOMHUS VID HAIS KLUBBSTUGA PÅ OLYMPIAFÄLTET (skulle det regna får vi göra ett snabbt beslut på plats men klä dig varmt). Inbjudningar till mötet har skickats via mail till alla registrerade medlemmar i stödföreningen adresserna kan med tidens gång bli inaktuella samtidigt som en del fattas. Är du medlem eller vill du bli medlem så kontakta Thomas Holmén för mer information kring medlemskapet. Känner du till ytterligare någon som vill vara med i detta fina sällskap så ta med henne (HAIS har ju haft ett fint damlag)/honom. Inbjudan kommer också att finnas i HD på Sportens dagbok.

För att göra mötet så coronasäkert som möjligt blir det tyvärr  ingen servering.

I pandemins spår redan 2020 blev vår verksamhet i stort sett inställd och det återstår att se vad vi kan hitta på 2021.

Inför årsmötet 28/4 vill vi gärna att ni meddelar närvaro till thomasholmen@outlook.com så att vi kan ta fram stolar till alla. Du får också gärna meddela att du inte kommer så får vi ett kvitto på att adressen har varit rätt.

Dagordning för årsmötet delas ut på plats.

Än en gång välkommen hälsar

Kjell Hansson (kassör), Kent Svensson (revisor) och Thomas Holmén (ordförande och sekreterare)

Rapport från årsmöte 28 mars 2021
2021-03-31 20:19

Då har HAIS hållit sitt 98:e  årsmöte helt i pandemins tecken. Fyra närvarande medlemmar och 15 poströster utgjorde röstlängden. Mats Andersson omvaldes som ordförande för 28:e året i rad.

Nyvalda ledamöter blev Mattias "P" Petterson och Kristian Gynther i rollerna senioransvarig respektive ungdomsansvarig. Omval på Bengt-Olle Berg, John Oskarsson, Tobias Lundgren och Kicki Skjöld.

Efter årsmötet brukar det hållas en prisutdelning avseende det gångna verksamhetsåret men även denna påverkas av pandemin.

Prisutdelningen kommer att hållas så fort det är möjligt men vi kan redan nu avslöja att Sven Malmgrens Minnestrofé 2020 tilldelas Michelle Berg för hennes arbete i och kring seniorlagen. Inte minst hennes direktsändningar av våra matcher som har varit mycket uppskattat. John Oskarsson fick priset Årets HAIS:e. Priset för flest spelade matcher totalt sett gick till Ali Alnoaimi som spelat 30 matcher(17 A, 6 B och 7 J). Årets ungdomsledare blev Magnus Hoff. Göran Carlsson tilldelas HAIS Standar för 15 år som ledare medan Mattias Gustafsson tilldelades guldmärket för 302 matcher i HAIS:a dräkten.

Silvernål för fem ledarår gick till Emil Mattisson och Tim Fjelner Collins.

Övriga priser:

Flest spelade A-matcher - Noel Eskilsson