INTAGNINGSSTOPP I PARKOUREN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kävlinge Idrottsförening
Parkour
Välkommen till Kävlinge Parkour!
Vi är Kävlinges för nävarande enda förening som sysslar med parkour. 

Anmälan här
Nyttig parkour info
2020-02-18 10:35

Filosofi

Parkour handlar om mycket mer än att bara ta sig över hinder. Utövare får med tiden en helt ny syn på sin omgivning. Det som tidigare har varit hinder och svårigheter förvandlas istället till en lekplats full av möjligheter och kreativitet. det är bara fantasin som sätter gränserna

 

Kläder

Inom parkour ska du klä dig i det som känns bäst och som du kan röra dig smidigast i. Vanligast använder utövare mjukisbyxor, en skön tröja som samt ett par träningsskor med dämpning.

 

Säkerhet

Att göra kroppen varm och redo inför passet är viktigt och är av säkerhetsskäl en obligatorisk del av parkouren. Det förbereder både kropp och sinne för det som komma skall samtidigt som det reducerar risken för skador. 

 

Ledare

Våra ledare har många års erfarenhet och innan dem blivit ledare så har dem gått bredvid en överledare under ett års tid, dem har även haft hand om stora parkour läger även kallat sportcamp för parkourare.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade