Brunnby FF

Välkommen till Brunnby Fotbollförenings hemsida!
Följ oss även på Facebook!
-klicka på Brunnby FF-loggan på bilden nedan

- Har ni frågor angående LOPPIS - så läs mer under menyn "AKTIVITETER"
- Söker ni mer info om något av våra lag eller om Brunnbyvallen - så välj ur toppmenyn längst upp på sidan

NYA GRÄSKLIPPARE
2021-05-13 16:24

Då var de nya robottgräsklipparna på plats och installerade. 2 stycken på vardera plan. Ett stort TACK till STIFTELSEN GRIPEN som bekostar denna investering.

Info från Skåneboll
2021-04-30 07:26

Hej

Igår kom det beslut som många väntat på. Info från Skåneboll publiceras nedan.

Trevlig valborg

Styrelsen Brunnby FF

Vi på Skånes Fotbollförbund har precis fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barnfotboll.
Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Skåne.

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs seriestart den 22-23/5. Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt.

Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från Skåne. Men det rekommenderas starkt att man spelar matcher mot lag i sitt närområde för att minska risken för att smittspridningen ökar. Så en träningsmatch på sju-åtta mil enkel resa eller längre avrådes. Tänk även på att det fortfarande kan finnas lokala avvikelser i våra skånska kommuner huruvida det är möjligt att boka planer eller ej. Så kontrollera med just er kommun innan ni planerar en match.

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan.
Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer på Covid-19 riktlinjer Skåne - Skåne (skaneboll.se)

Likaså när det gäller publik på matcherna så är det fortfarande åtta personer som gäller och det är arrangerande förening som ansvarar att detta följs. Skånes Fotbollförbund rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, tränare och matchvärdar.
För att nå ut till alla som vill följa och heja på era lag finns möjligheten att göra det genom Min Fotboll, breddfotbollens egna app Min Fotboll - Svensk fotboll

Info från Folkhälsomyndigheten 28 april.
2021-04-28 18:51

Hej

Idag kom glädjande besked från Folkhälsomyndigheten, som öppnar upp för matcher.  Vi har fått följande besked från Skåneboll, se nedan.

Vi på Skånes Fotbollförbund har även vi idag nåtts av det positiva beskedet från Folkhälsomyndigheten om att man inom vissa ramar tillåter barn- och ungdomar födda 2002 och senare att spela matcher. För oss i Skåne innebär det dock i nuläget inte att det är fritt fram att spela matcher, eftersom vi under större delen av pandemin har haft regionala restriktioner som fortfarande är gällande. Vi kommer därför nu ta reda på specifikt vad som gäller för oss och informerar er så fort vi bara kan. Vi ber er avvakta med att boka matcher tills ni fått ny information från oss.

Brunnby FF avvaktar och återkommer samt passar på att önska er alla en trevlig valborg.

Loppis-grejer
2021-04-18 08:08

Hej

Det är fortfarande väldigt oklart med hur Pandemin utvecklar sig. Om föreningen kan arrangera en Loppis i någon form återstår att se. Men om ni röjer i garagen, vinden mm är vi väldigt tacksamma om ni vill lämna saker till föreningen. Förhoppningsvis kan vi arrangera en mindre varinat som förra året. Skulle det inte bli av i sommar sparar vi grejorna till nästa år. Sprid gärna detta budskap bland grannar och vänner.

Knattar
2021-04-15 07:10

Ett stort gäng spelsugna knattar kom till första träningen i tisdags.

Vi ses på tisdag igen.