Bofors Gymnastikförening
Gymnastik för alla sedan 1909 !

Välkommen till Bofors Gymnastikförening !
Bofors Gymnastikförening är en gymnastikförening i Karlskoga som bedrivit gymnastik för alla sedan år 1909.
Föreningen erbjuder följande:

- Familjegympa
- Bamsegympa
- GympaKidz
- Freerunning
- Truppgymnastik
- Gymmix Gruppträning

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här.
Nu är barngympan igång igen efter långt uppehåll
2021-09-06 20:43
Härligt att återigen få gympa med så många energiska och glada barn.

Barn- och ungdomsgrupperna startar
2021-09-02 21:02

Nu är det dags för grupperna inom barn- och ungdomkommitteén, familjegympa, Bamsegympa, GympaKidz och Teens samt Freerunning att starta.

Freerunning och två av Bamsegympagrupperna kör igång på söndag, 5 september, och sedan startar  resterande grupper under vecka 36.

Viktigt att tänka på Coronarestriktionerna,

Tvätta händerna

Håll avstånd

Var hemma om du har mista symptom eller har sjukdom i familjen

Så hoppas vi att smittan hålls nere så att vi kan fortsätta gympan som vanligt!

Gymmix Gruppträning
Gymmix startar
2021-08-26 14:36, Gymmix Gruppträning

Vecka 36 drar vi igång inomhus och som vanligt är det gratis prova på första veckan.

Vi lever fortfarande (höst 2021) i en tid där Covid-19 finns kvar vilket gör att vi behöver även fortsättningsvis visa varandra extra hänsyn och hjälpas åt för att minska smittspridningen i samhället så att så få som möjligt blir sjuka. Det gör vi genom att följa myndigheternas rekommendationer om att hålla avstånd, ha god handhygien och stanna hemma vid minsta tecken på förkylning eller andra milda symtom - för din egen och andras hälsa. Vi hoppas att vi kommer kunna genomföra alla pass som vanligt under hösten men det kan komma ändringar om FHM kommer med nya direktiv.

Vi har en önskan om att ni byter om hemma och kommer i överdragskläder. Om ni har möjlighet är det jättebra om ni tar med er en egen träningsmatta. Om ni inte har finns det att låna och sedan torka av med sprit innan ni går hem.

Chi ball är i höst en sluten grupp vilket innebär att du måste anmäla dig till Marianne 070-656 05 68. Du ska även ha en egen boll och matta och har du ingen får du köpa av föreningen för 50kr/st, dvs 100kr för boll och matta.

Bofors GF styrelse har beslutat att rabattera terminsavgiften denna termin så det är extra billigt att träna i höst som du kan se i prislistan.

ZUMBA 17/8
2021-08-17 17:24

Dagens zumba är inställd pga regn

Nyheter från våra grupper