Välkommen till årsmöte 15/2 19:00 Påskbergsgården

Varbergs GIF Friidrottsskola

Varje sommar sedan 2008 anordnar Varbergs GIF Friidrott Friidrottskolan på Påskbergsvallen i Varberg. Friidrottsskolan mycket uppskattad och målsättningen är att allt fler barn ska få möjlighet att delta. Föreningens ungdomstränare arrangerar och genomför friidrottsskolan.

Information och anmälan till sommarens friidrottsskola publiceras här under våren

Anmälan för 2022 är nu öppen!
2022-03-14 15:55

I samarbete med Svenska Friidrottsförbundet och Varbergs Sparbank arrangerar Varbergs GIF friidrottsskola 2022 under veckorna 26-29 för barn födda 2010 t.o.m. 2016. Arrangemanget sker på Varberg energi arena. Vår utomhusarena.

Baskursen riktar sig till alla barn, 6-12 år. Under veckan kommer vi att testa på de flesta av friidrottens grenar. Vi använder oss av många friidrottsinspirerade lekar för att få en så lättsam och rolig vecka som möjligt.

Fortsättningskursen är för de barn som har gått friidrottsskola tidigare och vill ha lite mer friidrottsinriktning. Här går vi lite djupare in i grenarna och leker inte riktigt lika mycket.

Info om veckan
Första dagen får varje barn en Friidrotts t-shirts och vattenflaska, varje dag efter det kommer barnen i sin Friidrotts t-shirt till träningen.  Vattenflaskan följer också med varje dag, som Team Sportia varit vänliga att sponsra barnen med. Barnen ska även ha med sig en frukt varje dag som de kommer äta under pausen.

I baskursen kommer vi att jobba mycket med en serietidning som heter Atle och Frida, vilken barnen ska ha med sig varje dag.

Vi kommer att ha en mångkampstävling sista dagen. Då kommer barnen även få ett diplom, med sina starka resultat handskrivna efter mångkampens grenar.

Kurserna går på Varberg energi arena!

Boende
2022-03-06 16:03

För bra boende hänvisar vi till apelviken.se

Sponsorer och samarbetspartners