SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"
Ungdomsavdelning

Välkommen till Aristokraterna - HAIS

HAIS P9-lag består av 15-20 spelare födda 2014. Vi tränar på Olympiafältet måndagar och onsdagar. Vi har för närvarande 5 lag i seriespel fördelat på två lag P11, ett lag P10 och två lag P9. Vi tar gärna emot fler spelare som är intresserade av fotboll och kamratskap i en välkomnande miljö där klubbkänslan genomsyrar allt.

Laget före jaget i klubben i mitt hjärta.

Bra jobbat, Jax!
2023-09-10 14:12
Grönt kort till Jax Svärd

Vid dagens match mellan HAIS P9-lag och Spanska Akademin tilldelades Jax Svärd grönt kort. Kortet delas ut av motståndarlaget till en spelare som uppfattas som schysst.

Efter matchen svarade Jax på några frågor från ordförande:

Bästa laget i Sverige: HIF

Bästa laget i världen: Liverpool

Bästa svenska spelaren: Zlatan

Bästa spelaren i världen: Mbappé

Spelar helst: Försvar

Moderklubb: HAIS

Antal år i klubben: 5 år 

En regnig söndag i april med HAIS P9-lag!
2023-04-23 22:55
Från vänster: Tränarparet Jim Bergman och Nicolina Hansson. Bastian Lindström, Jakob Johansson, Noel Andersson, Danilo Radivojevic, Jax Svärd, Cion Orcullo och Viggo Kordic.

Söndag morgon och himlen öppnar sig över Olympiafältet där HAIS pojklag födda 2014 tar emot motsvarande lag från Hittarps IK. Matchen inleds i ett rasande tempo och målen avlöser sig. Matchens gröna kort tilldelades Jax Svärd för uppoffrande spel och god kamratskap. 

Efter en dryg timme är bataljen över och killarna beger sig hemåt för en varm dusch och lite mat i magen. Nu är det bara en vecka till nästa match för de unga Aristokraterna.

En rolig och solig dag på Olympiafältet med HAIS P8:or
2022-05-08 19:03

Idag mötte HAIS unga garde i P8 laget Fortuna FF. Här är spelarna födda 2014 eller senare och i dagens HAIS fanns blott sex-årige Harley Ekberg. Och Harley är en kille som har koll på bollen. Ska bli spännande att följa hans utveckling. Dagens match var spännande med böljande spel fram och tillbaka. Ömsom HAIS och ömsom Fortuna. Lagen följdes åt även i målproduktionen med ett måls plus för HAIS vid matchens slut. Fina mål av Marcus M Karlsson, Jax Svärd och Danilo Radivojevic. Övriga spelare idag var Oscar Lagerberg, Taym Qasem, Noel Andersson och Anes Cizmic. Målet vaktades av Peps Hoff som briljerade med flera fina räddningar. Laget leddes av Jim Bergman och Marinko Radivojevic. Eminent domare var Kristian Gynther som var helt felfri matchen igenom.

Premiär för HAIS P8:or
2022-04-17 10:10

På Påskdagen spelade HAIS pojklag 8 sin första seriematch för året när Helsingborg Östra gästade Olympiafältet. Det blev en mycket jämn uppgörelse där ett tidigt mål i första perioden av Hbg Östra blev matchens enda mål. Bra målvaktsspel av Peps Hoff liksom av motståndarnas målvakt var anledningen till den magra målskörden. Med detta sagt saknades inte målchanser. Haisarna visade upp ett imponerande register med fint passningspel och bra bollbehandling överlag. Blott sex-årige Harley Ekberg gjorde debut i matchsammanhang och det var inte sista gången vi såg honom. Han visade vägen med fina kombinationer och bra bollbehandling. HAIS lag: Peps Hoff, Harley Ekberg, Karm Saleh, Jax Svärd, Taym Qasem, Anes Cizmic, Viggo Kordic, Danilo Radivojevic och Oscar Lagerberg.

 

 

 

 
Våra Sponsorer