Helsingborgs AIS
"HAIS"

Välkommen!

Välkommen till Helsingsborgs Allmänna IS. Här kan ni hitta information om våra lag.

Om ni vill gå med i vår förening, klicka här!

Har du några frågor gällande HAIS agerande under  rådande omständigheter med Coronaviruset och COVID-19 är du välkommen att kontakta Ordförande Mats Andersson Tel. 070-699 31 81 mats.61.andersson@gmail.com

Inga lättnader i restriktionerna skjuter på seriepremiären!
2021-04-25 11:39

Med anledning av att det inte blivit några lättnader av gällande restriktioner från regeringen med anledning av Corona-situationen kommer seriestarten för samtliga våra lag i seriespel att ske först i eller efter helgen den 22-23 maj. Inga matcher är tillåtna i nuläget och det gäller även interna matcher. Träningen fortsätter som innan. Håll i, håll ut och håll er friska. Vi reder detta också.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna

HAIS stödförening kallar till årsmöte!
2021-04-24 12:13

Hej HAISARE!

Välkommen till HAIS Stödförenings årsmöte ONSDAGEN 28 APRIL KLOCKAN 18.30 UTOMHUS VID HAIS KLUBBSTUGA PÅ OLYMPIAFÄLTET (skulle det regna får vi göra ett snabbt beslut på plats men klä dig varmt). Inbjudningar till mötet har skickats via mail till alla registrerade medlemmar i stödföreningen adresserna kan med tidens gång bli inaktuella samtidigt som en del fattas. Är du medlem eller vill du bli medlem så kontakta Thomas Holmén för mer information kring medlemskapet. Känner du till ytterligare någon som vill vara med i detta fina sällskap så ta med henne (HAIS har ju haft ett fint damlag)/honom. Inbjudan kommer också att finnas i HD på Sportens dagbok.

För att göra mötet så coronasäkert som möjligt blir det tyvärr  ingen servering.

I pandemins spår redan 2020 blev vår verksamhet i stort sett inställd och det återstår att se vad vi kan hitta på 2021.

Inför årsmötet 28/4 vill vi gärna att ni meddelar närvaro till thomasholmen@outlook.com så att vi kan ta fram stolar till alla. Du får också gärna meddela att du inte kommer så får vi ett kvitto på att adressen har varit rätt.

Dagordning för årsmötet delas ut på plats.

Än en gång välkommen hälsar

Kjell Hansson (kassör), Kent Svensson (revisor) och Thomas Holmén (ordförande och sekreterare)

Rapport från årsmöte 28 mars 2021
2021-03-31 20:19

Då har HAIS hållit sitt 98:e  årsmöte helt i pandemins tecken. Fyra närvarande medlemmar och 15 poströster utgjorde röstlängden. Mats Andersson omvaldes som ordförande för 28:e året i rad.

Nyvalda ledamöter blev Mattias "P" Petterson och Kristian Gynther i rollerna senioransvarig respektive ungdomsansvarig. Omval på Bengt-Olle Berg, John Oskarsson, Tobias Lundgren och Kicki Skjöld.

Efter årsmötet brukar det hållas en prisutdelning avseende det gångna verksamhetsåret men även denna påverkas av pandemin.

Prisutdelningen kommer att hållas så fort det är möjligt men vi kan redan nu avslöja att Sven Malmgrens Minnestrofé 2020 tilldelas Michelle Berg för hennes arbete i och kring seniorlagen. Inte minst hennes direktsändningar av våra matcher som har varit mycket uppskattat. John Oskarsson fick priset Årets HAIS:e. Priset för flest spelade matcher totalt sett gick till Ali Alnoaimi som spelat 30 matcher(17 A, 6 B och 7 J). Årets ungdomsledare blev Magnus Hoff. Göran Carlsson tilldelas HAIS Standar för 15 år som ledare medan Mattias Gustafsson tilldelades guldmärket för 302 matcher i HAIS:a dräkten.

Silvernål för fem ledarår gick till Emil Mattisson och Tim Fjelner Collins.

Övriga priser:

Flest spelade A-matcher - Noel Eskilsson

Flest spelade B-matcher - Marcus Sjöström

Flest spelade J-matcher - Jonas Jonasson, Samuel Grähs och Abbas Qasimi

Årets senior MVP - Johannes Just

Träningspris senior - Noel Eskilsson

Träningspris junior - Henrik Lantz

Information årsmöte HAIS stödförening
2021-02-10 22:39

HAIS Stödförening skall enligt stadgarna hålla årsmöte senast under mars månad men i rådande pandemiläge har Stödföreningens styrelse beslutat att skjuta på årsmötet till april månad för att förhoppningsvis kunna genomföra det utomhus. Kallelse och dagordning kommer att skickas ut inför årsmötet och år 2020 valda styrelse fortsätter sitt arbete till det senarelagda årsmötet 2021.

Thomas Holmén (ordf. o. sekr.), Kjell Hansson (kassör) och Kent Svensson (revisor)

Ingen publik på våra matcher tillsvidare
2020-08-14 20:37
På lördag 15/8 är det äntligen dags för Aristokraterna att spela hemmapremiär.
Tyvärr kommer matchen spelas under något annorlunda former än vad vi är vana vid p.g.a rådande omständigheter med Coronapandemin och COVID-19.

Vi fortsätter följa de riktlinjer som folkhälsomyndigheten och Skånes fotbollsförbund har gått ut med.

Eftersom vi inte har en inhägnad arena har vi inte heller möjlighet att ta emot publik så som vi brukar och uppmanar därmed våra medlemmar och supportrar att inte komma och kolla på våra matcher tillsvidare.

Vi kommer istället sända alla A-lagets matcher live genom appen Min Fotboll. Ladda ner appen och följ oss där: Helsingborgs AIS och sen vidare till vårt A-lag för att få en notis när vi börjar våra livesändningar. En match kostar 29kr, varav hälften av intäkterna går till HAIS.
Länk till A-lagets sida på Min Fotboll: https://minfotboll.svenskfotboll.se/#/team/45405

Vi välkomnar också alla bidrag som kan hjälpa oss ekonomiskt under en oförutsägbar och svår fotbollssäsong!
Swisha ditt bidrag till 070-699 31 81 och uppge "Corona".

Stort tack för förståelse, ert fortsatta stöd och visad hänsyn!

Helsingborgs AIS

Våra Sponsorer