SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"

Välkomna till HAIS - Aristokraterna på Olympiafältet!
Stugan i vinterskrud

Helsingborgs Allmänna Idrottssällskap - HAIS

HAIS är en ideell idrottsförening verksam i Helsingborg närmare bestämt på Olympiafältet. Klubbens upptagnings- och verksamhetsområde är Fredriksdal, Dalhem, Husensjö/Rosengården, Olympia, Stattena/Tågaborg, Slottshöjden och Maria Park. Den huvudsakliga verksamheten är idag fotboll men i ”gamla” tider var HAIS stora även i handboll. Vi har en seniorsektion och en ungdomssektion bestående av cirka 130 barn i åldrarna 4 till 13 år. Vi är en breddinriktad förening, öppen för alla. Vår verksamhet finansieras genom medlems- och träningsavgifter, statliga och lokala bidrag, arrangemang såsom lotterier, parkeringsuppdrag och andra uppdrag där föreningens medlemmar utför arbete och intäkten går till föreningen. Vi har egna och arrenderade lokaler på Olympia Park där vi har huserat sedan sent 50-tal.

Fem hemmamatcher på samma dag!
2024-04-22 22:23
En av HAIS ungdomsdomare - Viggo Fröjd född 2011

Söndagen den 21 april hade HAIS fem hemmamatcher och totalt 7 matcher under helgen.

Första matchen spelades av vårt P12 lag som åkte till Exercisfältet och mötte ett för dagen överlägset Wormo.

 

Dagen efter började P9 dagen med att möta Klippan samtidigt som P12 mötte Ramlösa Södra. Samtigt som P11 lag vit mötte Häljarps IF på bortaplan mötte P11 blå Fortuna FF på Olympiafältet. Parallellt med P11 matchen spelade P10 mot Häljarps IF.

 

Plan sex på Olympiafältet är känd som HAISa-planen och igår gjorde den verkligen skäl för namnet. Den nyblivna ungdomssektionen med Madeleine Olsson, Maria Ebenmark och Caroline Samuelsson sålde fika och bullebulle för glatta livet. När förmiddagen övergick i eftermiddag tog HAIS representantlag över matchandet och visade upp en sida som vi inte sett på flera år. Matchen mot Medina IF slutade med seger 8-0 och fulländade en perfekt fotbollshelg för alla Aristokrater. Hemvändaren Johannes Just gjorde hattrick för andra gången i år och nu väntar Jonstorps IF borta på fredag 26 april.

 

Två av matcherna, P9 och P10, dömdes av våra egna ungdomsdomare Viggo och Loui. En nyttig erfarenhet som killarna kommer att ha glädje av i sitt eget matchande. 

Derbyseger i premiären för HAIS!
2024-04-07 23:09

I söndagens premiärmatch stod HAIS som segrare när domaren blåste av matchen. En fullt ut rättvis seger som HAIS borde avgjort redan i första halvlek. Som alltid när målen uteblir kommer nerver in i bilden vilket också skedde idag. HAIS två noll mål på frispark från Joar skulle kunnat skapa trygghet men istället tilläts Stattena reducera med 10 minuter kvar. Men, killarna bet ihop och höll tätt mycket tack vare säkert målvaktsspel av Linkan nr 1.

Mål nr 1 kom i första halvlek och målskytten var Samuel Grähs. Många åskådare i det fina vårvädret som njöt av premiär och en grillad med bröd i flera fall.

Seriepremiär 7 april
2024-04-06 19:25
Harley i dribblingstagen!

I morgon söndag 7 april har HAIS seriepremiär och vilken premiär det blir. Derby mot Stattena IF på Olympiafältet plan 7. Matchen börjar 13.00 och som vanligt startar vi grillen strax innan.

Kom upp och heja fram Aristokraterna mot en härlig seger. Laget är fyllt med nyförvärv som väntar på att presentera sig för HAIS trogna publik.

Välkomna!

HAIS-Vänner
2024-03-30 21:11
HAIS Stödförening

Under veckan träffades HAIS-vänner där vi åt mat och planerade in en ny tura tillsammans. 
Nästa träff är den 4/5 kl 15:00 med korvgrillning och därefter tittar vi på A-lagets hemmamatch mot Vegeholms IF som börjar 16:00!⚽️

JOYNA - det nya spelet från Folkspel
2024-01-26 10:00

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år*.

*Beroende på fördelning mellan lag och förening.

 

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

 

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

 

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

 

Detta är Folkspel:

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Instagram
Nyheter från våra lag
Pojklag födda 2011-2012, 22/04 22:41 
Pojklag födda 2014, 22/04 22:34 
Mixat lag födda 2015/16, 22/04 22:31 
Mixat lag födda 2015/16, 09/04 21:52 
Pojklag födda 2014, 09/04 21:47 
Gemensamt ungdom, 06/04 16:21 
 
Våra Sponsorer