Helsingborgs AIS
"HAIS"
Herr senior

HAIS - Aristokraterna i Helsingborg
HAIS är en ideell idrottsförening verksam i centrala Helsingborg. Föreningen bildades 1923 och har under åren haft både fotboll och handboll på schemat. Numera är det enbart fotboll gäller. HAIS smeknamn är "Aristokraterna" och vår hemmaborg är "Fältet" (Olympiafältet) där vi har egen klubbstuga och egna omklädningsrum.

Varmt välkomna till vår hemsida!
Förändringar i HAIS ledarstab!
2022-07-17 12:57

Under våren har seniorerna haft väldigt svårt att hitta ett vägvinnande spel och i ett försök att rätta till detta har huvudtränaren Martin Juric och HAIS bestämt sig för att gå skilda vägar. Ansvarig huvudtränare blir tidigare assisterande tränaren Jasser Al Saadi med assisterande tränare Johannes Just vid sin sida. Som en extra stöttning under hösten kommer Björn Hellberg, John Oskarsson och Mattias Petterson att förstärka på träning och match. Med dessa förändringar hoppas vi på att även spelarna tar sitt ansvar så att vi återigen hittar en harmoni och blir ett vinnande lag igen. Tisdagen den 26 juli startar höstsäsongen med en spelarträff klocka 18.30 innan träningen som börjar 19.30. Det är HAIS förhoppning att alla tillgängliga spelare kommer denna kväll. Vi ska också försöka förstärka truppen för att säkerställa att vi har tillräckligt med spelare för att fylla både A-lagets och B-lagets matcher under hösten. Visa nu vad HAISa-andan är och se till att vi har division fem status till jubileumsåret 2023.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna

Härlig hemmaseger!
2022-05-20 13:13

Det blev en härlig seger med 4-0 hemma mot Förslövs IF på ett soligt och blåsigt Olympiafält!⚽️☀️

Ikväll möter vi Billesholms GIF på bortaplan.
Matchen börjar 18:30!

Äntligen match på vår fina hemmaplan!
2022-05-13 18:43

Imorgon är det äntligen dags för hemmamatch mot Förslövs IF på vår fina hemmaplan!!⚽️☀️

Har du en HAIS-keps eller HAIS-halsduk eller t.o.m båda, ta med och visa sitt stöd för våra fantastiska Aristokrater på plats med en härlig atmosfär!
Har du inget av det så kommer det att finnas att köpa på plats.

Matchen börjar 12:30 på Olympiafältet plan 6.
Vi ses där!

Michelle Berg

Webbadministratör, Sociala Medier & Fotograf

Äntligen seriepremiär
2022-04-03 14:41

Nu är det äntligen dags för seriepremiär för Aristokraterna. Årets första tävlingsmatch spelas lördagen den 9 april kl 12.30 mot Ödåkra IF. Matchen spelas på Filborna IP.

Den slutliga laguppställningen vet vi inte i nuläget men vi kan redan nu avsluta vilka spelare som kan vara tänkbara. Till de tidigare meddelade nyförvärven kan vi nu lägga Jesper Lundborg från Eskilsminne, Harley Ljungdahl från Råå, Raul Hossaini från Hyllinge och Ehsanullah Karimyar från Hittarp. Nytt för i år är också att vi har två assisterande tränare till huvudtränare Martin Juric. Det är Jasser Al Saadi från Besa och vår egen Johannes Just där båda två kommer att vara tillgängliga för spel. Hemmapremiären blir redan på skärtorsdag då vi tar emot Bjuvstorps FF på plan 7 klockan 19.30. Så det är bara att parkera kvastarna och stötta Olympiafältets bästa. Vi ska nog kunna få till lite grill också denna kväll.

Välkomna till en ny säsong med Aristokraterna.

Målrik träningsmatch mot Stattena IF
2022-03-27 15:50
Ali blev fem-målsskytt

Seriepremiären 2022 börjar närma sig. Bara två veckor kvar tills det är dags att spela seriematcher och vi hoppas på mycket folk som vill hjälpa oss framåt och få uppleva härliga inramningar på våra matcher.

Igår lördagen den 26/3 spelade herrseniorerna en klassisk derby träningsmatch hemma mot Stattena IF på Olympiafältet plan 7. Det är alltid lite speciellt att spela derby, det är roligt och det ger en extra liten boost. Gårdagens match blev en riktig målrik träningsmatch där det blev totalt 11 fina mål.
Matchen slutade med en seger med hela 7-4!

Här kommer en liten text om matchen som vår materialare skrev igår.

Bengt-Olle Berg

Lördag, solsken och derby mot Stattena, visserligen bara en försäsongsmatch men ändå. Martin vår nye tränare hade blivit tvungen att ändra om i laget eftersom det saknades en del spelare av olika anledningar. Och det märktes speciellt i första halvlek där vi hade lite problem i backlinjen och där vi för övrigt kom lite för långt ifrån våra motståndare. Men trots ett tidigt ledningsmål för Stattena så hängde HAISARNA inte med huvuden utan kvitterade efter ca 20 min spel med mål av Samuel. Detta blev startskottet där målen ramlade in med jämna mellan rum åt bägge håll. Det var inte lätt för Jesper i HAISA målet eftersom Stattena spelarna tilläts springa igenom och retfullt rulla in bollen förbi en ensam haisa målvakt. Efter första halvlek stod det 3-3 efter HAISA mål av Felix och Ali. Efter lite justeringar i pausen lyckades HAIS få stopp på läckaget i försvaret och det var dags för Ali att kliva fram. Det är inte ofta man får se en spelare göra fem mål i en match, men detta var precis vad Ali gjorde det är bara att lyfta på hatten och gratulera. Det kändes som om HAIS hade lite mer ork än Stattena för matchens sista halvtimme var det HAIS som tog över. Utöver Ali måste jag nämna Jasser som med sina precisa passningar rev stora hål i Stattenas förvars linje. Matchen slutade 7-4 till HAIS. Bra jobbat alla aktörer idag. Och som vanligt vid vinst blir det en liten stänkare. Så skål och fortsatt trevlig helg.    Olle.

Nästa träningsmatch är på tisdag den 29/3 hemma mot Eskilsminne U19 på Olympiafältet plan 7 med matchstart: 19:30.

Ni är varmt välkomna!

/Michelle