Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan till träning 2023/2024 är öppen!

Så här anmäler du till träning:

 

Studera informationen om de olika träningsgruppernas inriktning, ålder och träningstider för att försäkra dig om att de passar. Mer information om de olika grupperna finns nedan och under menyerna Alpint och Freeride högst upp på sidan. 

 

Har du frågor tveka inte att skicka ett mail till info@saltisslalom.se eller kontakta lagledaren i respektive träningsgrupp driekt. Kontaktuppgifter till lagledare finner du under Kontakt.

 

Anmälan till träning gör du sedan här.

 

Nu återstår bara att ni anmäler en i familjen till en av klubbens arbetsgrupper. Läs mer om våra arbetsgrupper för att se vilken grupp som bäst passar er familj bäst att hjälpa till i. Anmälan till arbetsgrupper gör du här.
 
Våra träningsgrupper

Vi har träningsgrupper inom följande grenar:

  • Alpint (slalom) för barn och ungdomar från 3 år och uppåt samt vuxna
  • Freeride (parkåkning med hopp och rail) för ungdomar från 6 år

Rödatråden

Den viktigaste delen i det arbete som görs i klubben är träningen. Träningen är den plats där ungdomarna ska utvecklas och må bra på, det är anledningen till att verksamheten överhuvudtaget existerar. Skidträningen i klubbens regi sträcker sig från skidlekis till U16, vi har därför möjlighet att styra den tekniska utvecklingen från en väldigt tidig ålder. Vår idé med den rödatråden är att skapa en grund och en målbild för att förenkla verksamheten i skidbacken och säkerställa att träningen som bedrivs sker med en tydlig vision och målbild. Genom att alla tränare och ledare har en gemensam målbild så kan vi träna på tekniska färdigheter från en tidig ålder. Det kommer att lägga en bra grund för en kompetent skidåkare, som förhoppningsvis lämnar klubbens verksamhet för att fortsätta sin utveckling på ett skidgymnasium.

 

Alpint

 

Skidlekis 3-6 år en dag i veckan (1800 kr)

Team U8 7-8 år två dagar i veckan (3000 kr)

Team U10 9-10 år två dagar i veckan (3600 kr)

Team U12 11-12 år två dagar i veckan (4300 kr)

Team U14-U16 13-16 år två dagar i veckan (5900 kr)

Team Masters 16+ två dagar i veckan, drop-in 200 kr / gång (liftkort och medlemskap är ett krav)

 

Freeride

 

Team Freeride Kids 6-9 år en till två dagar i veckan (3000 kr)

Team Freeride 10-16 år två dagar i veckan (3500 kr)

 

I priset för barn- och ungdomsgrupperna ingår säsongsliftkort. 

 

Till priserna ovan tillkommer en administrativ kansliavgift.

 

Medlemskap i Saltsjöbadens Slalomklubb är obligatoriskt för alla som ingår i våra träningsgrupper. I samband med anmälan till träning betalar man också en avgift för medlemskap; enskilt medlemskap (1000 kr/person) eller familjemedlemskap (1900 kr/familj). Familjemedlemskap innebär att hela familjen blir medlemmar till ett och samma pris. Om ni redan har betalat in familjemedlemskap för kommande säsong eller för någon annan person i familjen dras det automatiskt av vid betalningen. Har du redan betalat ett enskilt medlemskap, men önskar familjemedlemskap skicka då ett mail till info@saltisslalom.se.

 

Önskar du bara vara stödmedlem i klubben väljer du enskilt medlemskap (1000 kr).

 

Saltsjöbadens Slalomklubb drivs helt ideellt. Under säsongen deltar familjen i en arbetsgrupp samt närvarar på klubbens städdagar på vår och höst. Mer information om våra arbetsgrupper finns på hemsidan och anmälan görs här.

 

Träningsschema
Läger

Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av en träningsgrupp och erbjuds endast åkarna i den gruppen, medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Grupplägren hittar du på respektive träningsgrupps sida, klubblägren finns nedan.


Att anmäla sig till ett läger är enkelt – när lägerinbjudan är publicerad på hemsidan eller kommer via mail så är det bara att fylla i anmälningsformuläret. Tänk på att vara noga att fylla i uppgifter om ansvarig förälder på lägret samt eventuella allergier.
 
Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »

 

 
Sponsorer
Sociala media