Nu är anmälan till sommarens friidrottsskola öppen, läs mer här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träning

Varbergs GIF Friidrott bedriver träning för barn, ungdomar och vuxna, allt under ledning av utbildade tränare.

 

Kölista/börja träna 

Vi har grupper från 7 år och uppåt. Börja med att ställa upp dig på kölistan. Detta görs genom att fylla i formuläret under Börja träna på startsidan. Ibland kan vi erbjuda plats ganska snabbt, ibland tar det längre tid, beroende på antal deltagare i grupperna samt tillgång på tränare

 

Träningsgrupper, barn och ungdom

I våra träningsgrupper för barn och ungdom tränar pojkar och flickor tillsammans. Detta sker i åldersindelade grupper, vanligtvis med en till två årskullar per grupp

 

Vuxna

Vuxna har möjlighet att träna friidrott för seniorer eller delta i vår löpargrupp.

 

Arenor

Perioden april-september bedrivs träningen utomhus på Påskbergsvallen. Inomhusträningen under vinterhalvåret sker i friidrottshallen Tresteget i Trönninge.

 

Aktiv

Som deltagare i en träningsgrupp förväntas man vara en god kamrat som lyssnar till tränarna och följer de instruktioner som ges.

 

Medlemsavgift
Läs mer under menyn Medlemsinformation

 

Tävlingar

Varbergs GIF Friidrotts ungdomar deltar varje år i ett stort antal tävlingar både utomhus och inomhus på olika håll i landet. Många goda resultat har under åren uppnåtts av klubbens aktiva.

 

Tränarna för respektive grupp bestämmer vilka tävlingar gruppen deltar i, övriga tävlingar bekostas själv av den aktive. Föreningen står för fem startavgifter per tävling. 

 

Klubben betalar inte avgift för efteranmälan, ej heller om du inte kommer till start. Med "avgift för efteranmälan" avses merkostnaden för efteranmälan. Den delen som är ordinarie startavgift betalas av klubben.

 

Vissa avgifter kan tas ut för start, transport och boende vid en del tävlin­gar.

 

Vid tävlingar skall den aktive bära en tävlingsdräkt, som är godkänd av föreningen.

 

Information

För mer information, gå in under respektive träningsgrupp

 
Aktuellt
Sponsorer och samarbetspartners