Liveresultat – tävling

Försäsongsplan 2022-2023
Notera att lägerort fortfarande kan behöva ändras beroende på snötillgång.

Aktuella läger - anmälan
Följande läger är aktuella just nu men utöver det kan respektive grupp ha ytterligare läger planerade.

Belgien 10-14 augusti

För ev frågor kontakta lägeransvarig i respektive grupp Kontakt »
Läger

Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av de olika träningsgrupperna och erbjuds åkarna i de grupperna medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Utöver nedanstående lägerplan kan respektive grupp ha ordnat ytterligare läger.

Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »

Sociala media