Liveresultat – tävling

Tävling
Här hittar du information kring tävlingar, både de som Saltsjöbadens Slalomklubb arrangerar och andra tävlingar.
2021 års program finns nu uppdaterat här Tävlingsprogram 2021 »

Senaste Policy gällande tävlingar inom Region Stockholm finns här Covid-19 Policy för tävlingar & träningar Stockholmsregion distrikt 201229.pdf »

Saltsjöbaden tror på att så tidigt som möjligt vara med på tävlingar, särskilt de tävlingar vi själva anordnar. Det utvecklar och bygger gemenskap och laganda för åkarna, något som vi i klubben tycker är mycket viktigt . Tävlandet behöver inte tas på blodigt allvar utan se på som det en kul aktivitet för hela familjen där deltagandet står i centrum.

All organisation kring våra tävlingar är 100% ideellt och vi behöver alltid hjälp med allt från plogare till speakers. Hör gärna av dig till din tävlingsansvarige i respektive åldersgrupp för att lära dig mer. Är man ändå på plats med sitt barn kan man man lika gärna hjälpa till och själv utvecklas inom alpint tävlande!

Paul Morel, tävlingsansvarig skicka e-post
Saltisparallellen 2021 - sponsrat av Upplands Motor & Volvo
Tack till alla deltagare och funktionärer för en intensiv och härlig helg i Saltisbacken.

Vi vill tacka klubbens Huvudsponsor Upplands Motor till att även sponsra klubbens största tävling lite extra!

Här finns resultaten från årets Saltisparallell.
Resultat Saltisparallellen 2021 H14.pdf »
Liveresultat från SSF
Saltis tävlingar
Information och inbjudan till A-hub Saltis Cup 2021 »

STHLM Race D/H U9/U10
Inbjudan till Stockholm Race Inbjudan »

Saltisparallellen D/H U12/U14
Deltagare
Inbjudan till Saltisparallellen

USM-Kval GS U16 Björnrike
Inbjudan till USM-kval Inbjudan »

Tävlingsplan Saltisbacken
Tävlingsprogram från Stockholms Skidförbunds alpina kommitté Tävlingsprogram 2021 »

Svenska skidförbundets tävlingskalender ›› Tävlingskalender

Tävlingsprogram för Saltis hemmatävlingar >> Kalender

Resultat – arkiv
Alla resultat i PDF ›› Resultat 2019
Lagledare – så här anmäler du dina åkare till tävling!
Öppna Svenska skidförbundets tävlingskalender ›› Tävlingskalender

1. Välj evenemang
2. Ange ditt lösenord
3. Klicka på "till anmälan"
4. Välj personer
5. Välj tävling & klass
Klart!

Så här anmäler du dig till en tävling!
Vill du ställa upp i en tävling?
Inför tävlingar skickar lagledaren för respektive grupp ut mail med länk till anmälan.

Osäker på hur det går till att tävla? Läs här ›› Så här funkar tävlandet i U10 och U12

Sociala media