Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tack till våra medlemmar, sponsorer och skolor!

Saltsjöbadens Slalomklubb är en ideell organisation som ger barn, ungdomar och vuxna möjlighet att träna och tävla i utförsåkning. Vi vill också ge barn och ungdomar möjlighet att prova på skidåking, t ex på friluftsdagar.

Vi är beroende våra sponsorer för att kunna bedriva verksamhet med hög kvalitet. Vill du också vara med och stötta Sveriges största slalomklubb? 


Alla våra medlemmar kan både ta del av våra förmånliga avtal och hjälpa till att stötta klubben utan att det kostar något extra. Läs om vilka förmåner och möjligheter att stötta klubben du har som medlem längre ner på sidan.

Sponsorskap och samarbete med SSLK

Vill du vara med och stötta våra åkare i Saltsjöbadens Slalomklubb samtidigt som du marknadsför ditt företag via denna engagerade skidförening?

Vi kan erbjuda ditt företag flera olika marknadsmöjligheter; vid Saltisbacken, via våra digitala plattformar, våra åkares skidkläder och mycket mer. Vi vill att alla företag och organisationer som samarbetar med oss ska bli riktigt nöjda. Flera av våra sponsorer har varit med oss i flera år varav vår fantastiska partner Inntech varit med oss i över 20 år. 

 

Läs mer om våra sponsorpaket här:

 

Sponsorpaket 2021/2022

 

Tveka inte att kontakta oss för en dialog om hur vi på bästa sätt kan skapa ett sponsorskap tillsammans.


Henrik Grape

070 662 52 52 

grape.henrik@gmail.com

Företagsevent

Saltsjöbadens Slalomklubb erbjuder ett uppskattat och efterfrågat upplägg – abonnera skidanläggningen med proffsiga tränare och mysig klubbstuga. Här får Ni möjlighet att stärka gemenskapen genom att utmana både Er själva och Era kollegor på ett kul sätt i en personlig och unik fjällmiljö i Stockholm. 

Läs mer här: Saltisslalom FöretagseventVill du veta mer, få en offert eller bokning kontakta vår marknadsgrupp under Kontakt »

Friluftsdag i Saltisbacken!

Är ni en skola i Stockholmsområdet som vill ha en oförglömlig friluftsdag? Då har ni hittat rätt! 

Varmt välkomna till Saltisbacken för en dag på snö. Vi kan hjälpa till med allt och se till att öppna backen trots att ni tänkt åka under dagtid då backen i vanliga fall inte är öppen. Vi slår alltså upp bommarna, enbart för er!

Är ni intresserade av skidskola under tiden ni är här är det inga problem. Vi kan hyra in tränare för att hålla i skidträningar samt sätta upp banor och liknande.

Även pulka går att åka i en pulkpist som vi sätter upp, enbart för er.

Priser för en friluftsdag uppgår i normala liftkortspriser. Kostnad kan tillkomma för skidträning.

 

För bokning eller mer information kontakta vår marknadsgrupp via Kontakt »

Medlemsförmåner och stöd till klubben

Meds Apotek - Bidrag på 50 kr till klubben vid köp över 300 kr

Gör en beställning på Meds Apotek www.meds.se och stötta klubben. När vi handlar över 300 kronor på www.meds.se så skänker Meds 50 kronor till klubben. Använd rabattkoderna nedan. Må bästa grupp vinna! 


U8 - MEDSU8

U10 - MEDSU10

U12 - MEDSU12

U14 - MEDSU14

U16 - MEDSU16
Freeski - MEDSFreeski

Koden får gärna spridas till mormor, farfar och vänner som vill stödja barnens klubb och samtidigt köpa sina läkemedel (både recept och receptfritt) samt andra produkter för hälsa, välmående och skönhet online. Allt från tandkräm till kosttillskott och solskydd. Långt under butikspriser och utbudet är mångdubbelt större. Leverans fraktfritt hem till dörren. I Saltsjöbaden kan det gå på två timmar och i innerstaden en timme.


Ski&Bike - Valla, vallning och slipning till klubbrabatt och bidrag till klubben

Ski&Bike Nordic har ett samarbete med Saltsjöbadens Slalomklubb med klubbrabatt och en del av försäljningsintäkterna går tillbaka till klubben när rabattkoden SSLK anges vid köp på www.skibike.se och via deras vallabod med "hämtlager" i Hammarby Sjöstad. 


Alpingaraget – Handa utrustning med rabatt
Klubbmedlemmar får 10-20% rabatt på alpina produkter, beroende på produkttyp. 
Uppge att du är medlem i klubben vid köp.

Skistar – Rabatt på säsongskort
Klubbens medlemmar får rabatt på "SkiStar All säsongskort" vid köp innan säsongspremiär.

Stadium – Stöd klubben när du handlar på Stadium
Saltsjöbadens Slalomklubb får 3% i bonus på alla dina inköp samtidigt som du behåller din personliga bonus.
Registrera dig på www.stadium.se/teamsales och välj att stödja Saltsjöbadens Slalomklubb. Glöm inte att värva släkt och vänner!
Är du inte medlem på Stadium blir du det i butiken eller via www.stadium.se.


 
Sponsorer
Sociala media