Helsingborgs AIS
Knattelag

Start för pojklagen!
2021-05-26 18:07

Våra två pojklag 8 har påbörjat sina matcher den gångna helgen. Lag blå spelade borta mot IK Wormo medan lag vit spelade hemma mot Eskilsminne. HAIS gjorde totalt 8 mål i dessa båda matcher. Norterbart är att Molham Qasim tilldelades ett Grönt kort från ledarna i IK Wormo. Ett Grönt kortdelas ut av respektive motståndarlags ledare till en spelare i vardera lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Majoriteten av alla spelare är schyssta, men den som får ett Grönt kort har utmärkt sig lite extra. Grattis till Molham.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna