Helsingborgs AIS
"HAIS"
P-03

Viktigt möte torsdagen 8/3 19.00!
2018-03-01 19:09
Efter minskande antal spelare på träningarna tänker vi ledare hålla ett möte för spelare och föräldrar torsdagen den 8/3 19.00 i klubbstugan.
Detta kommer av att det känns som intresset från spelarna minskat till den nivån att vi de senaste träningarna inte varit mer än 6 st spelare, därtill är det bara 4-5 st som brytt sig om att meddela att de inte kommer på täningen.
Med mötet tänker vi kolla av hur många som faktiskt vill spela för i nuläget verkar intresset lågt, vi måste även veta var vi står med spelare till det tänkta Tysklandslägret för att kunna vet om vi ens kan genomföra det.

Kommer uteblir man från mötet utan att säga ifrån kommer man räknas bort ur laget!!!

Där kommer vara träning från 18.00 fram till mötet.

MVH Ledarna

Våra Sponsorer