Ängelholms Brottarklubb
Årsmöte, klubbmästerskap och prisutdelning avklarat
2019-05-25 20:39

Idag har vi haft årsmöte

Vi tackar Magnus Svanberg, Christer Häll och Axel Nilsson för deras arbete i styrelsen

Vi välkomnar Maria Wehlin som ny ledamot, och Marlene Grönberg och Sebastian Lank som nya suppleanter

Jag tackar för förtroendet att leda styrelsen ytterligare ett år.

Vi hade även ett litet klubbmästerskap, och efter det prisutdelning.

Träningspriset i kullerbyttegruppen gick till Ebbe Melander som hade närvarat vid 30 av 33 möjliga träningar. I fortsättningsgruppen gick detta pris till Emil Svensson, som deltagit i 76 av 84 träningar.

Riktigt bra närvarostatistik.

Dan´s vandringspris delades ut till Liam Carlsson med motiveringen:

Årets vandringspris går till en brottare som uppfyller:

Kamratskap- årets brottare hejar alltid på sina klubbkompisar. Kramar om dem vid motgång och hyllar dem vid framgång.

Vinnarskalle- Brottaren intalar sig själv att aldrig ge upp, ger alltid allt på träningarna och lika arg som brottaren blir vid förlust, lika glad blir den vid vinst.

Träningsflit- Brottaren kommer alltid väl förberedd till träningarna och ger sig själv och sina kompisar de bästa möjligheterna att utvecklas.

Utveckling- Brottaren har gått från att förlora matcher på nybörjartävlingar, till att kröna säsongen med sin första vinst vid en licenstävling

Tack för ännu en fin säsong, ha ett skönt sommarlov så ses vi igen till hösten

Renée Fors Ordförande