Sista seriematchen 2018
2018-10-12 21:50
HAIS - Förslövs IF 6/10
Det har snart gått en vecka sedan seriespelet avslutades för detta året. HAIS herr seniorer hade inför sista seriematchen hemma mot Förslövs IF säkrat ett kontrakt i Div 5 även nästa år oavsett hur det skulle gå mot Förslöv. Men självklart ville vi avsluta säsongen på ett snyggt sätt och snygga till siffrorna lite. Förslöv var tvungna att vinna för att slippa åka ur Div 5.
I första halvlek gjorde Förslöv det första målet och tog ledningen men innan det blev paus satte Max Nordström dit kvitteringen till 1-1. In på andra halvlek satte vi fart och tog ledningen med 2-1 av Henrik Östling i den 50:e matchminuten. 23 minuter (73:e min) efter kvitterade Förslöv till 2-2 men HAIS var snabba på att svara och Mac Grossmann satte dit 3-2 i 75:e minuten. När klockan stod på 90 fälldes Mac i straffområdet och domaren blåste och pekade på straffpunkten. I 90+1 satte Mac dit en säker straff och det ledde till seger med 4-2 hemma på Olympiafältet med fantastiskt stöd från publiken och 3 sista poäng för säsongen 2018.
Efter matchen kunde vi konstatera att vi slutade 7:a i tabellen i Div 5 nordvästra. Vi visade verkligen att vi ville vinna.

Härlig hemmaseger!2022-05-20 13:13
Äntligen seriepremiär2022-04-03 14:41
Nytt i HAIS 20222022-01-16 15:52
Höstens matcher i HAIS2020-08-14 18:04
Laget i seriepremiären2019-04-13 12:16
Säsongen 20182018-10-19 21:43
Sista seriematchen 20182018-10-12 21:50
Seriepremiär 8/42018-04-09 16:05