SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"
Herr senior

Glumslövs FF
vs
Helsingborgs Allmänna IS
Glumslövs FFvsHelsingborgs Allmänna IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 februari, 11:45
Plats:Glumslövs IP
Serie:Träningsmatcher 2018
Referat: Glumslövs FF - HAIS (Träningsmatch)
2018-02-11 12:46
Äntligen var det dags för vår första träningsmatch för säsongen 2018. Motståndet bestod av Glumslövs FF i Glumslöv.
Glumslövs FF spelade 2017 i Div 3 men fick kliva ner till Div 4 för säsongen 2018. Vi har medvetet bokat träningsmatcher mot lag som spelar i någon högre division än oss. Vi hoppas därmed få upp ett högre matchtempo som vi sen kan ha nytta av när väl vår serie börjar.

Dom första 10 minuterna var HAIS lite vilsna i sina positioner men efterhand så arbetade vi oss in i matchen. Men det var ändå Glumslöv som skulle ta ledningen med 1-0 efter 16 minuters spel när dom kom igenom på vår högerkant och kunde rulla bollen förbi Jakob Bridner som stod i mål för HAIS. Men HAIS lät sig inte bli nerslagna för detta utan fortsatte att jobba på och i den 20:e minuten kom den välförtjänta kvitteringen till 1-1 av Noel Eskilsson.

HAIS fortsatte att spela bra och dagens snyggaste mål hade blivit Robin Kronas om han inte hade skadat sig precis innan han skulle slå bollen i mål. Upprinnelsen till detta var där HAIS spelade bollen på ett tillslag fyra till fem gånger och där den sista passningen var en genomskärare till Robin och precis när han petade bollen förbi Glumslövs utrusande målvakt och skulle bara rulla in bollen i öppet mål så högg det till i baksidan av vänsterlåret och sedan var den matchen över för Robin.

Men HAIS skulle ändå ta ledningen med 2-1 genom Nils Ingvarsson som lyckades peta bollen mellan benen på Glumslövs målvakt. Således stod det 2-1 till HAIS i halvlek.
I andra halvlek märktes det att Glumslöv hade lite högre bolltempo och 2-2 kom redan efter 5 minuters spel i andra halvlek. HAIS försökte komma tillbaka in i matchen igen men dom sista 25 minuterna var det Glumslöv som förde matchen. Efter 73 minuter tog Glumslöv åter ledningen med 3-2 och efter ytterligare 10 minuter gjorde Glumslöv 4-2 visserligen på ett misstänkt offsideläge.

I det stora hela gjorde HAIS en väldigt bra match, det viktigaste idag var inte resultatet utan hur vi genomförde matchen och det gjorde vi stundtals väldigt bra.
Vi tänker på Robin Krona och hoppas på att han snart är tillbaka.
 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer