SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Brunnby FF

*INSTÄLLD* Per i Viken Cup
vs
Brunnby FF
*INSTÄLLD* Per i Viken CupvsBrunnby FF

  INFORMATION

Matchstart:sön 12 december, 16:15
Plats:Brunnbyvallen
Samling: Höganäs Sportcenter Receptionen
Aktivitetsinfo: Hej!
Kallelse till Per i Viken cup den 12 dec. Till vilken grupp man kommer i samt samlingstid kommer i ett utskick några dagar innan.

Grupp 1
Matchstart 16:48

Grupp 2
Matchstart 17:16

Svara senast den 5/12.

Meddelande från Per I Viken
Spelschema är nu publicerat och finns på hemsidan. Väldigt små justeringar kan ske fram till 5 dec men allt är validerat flera ggr. Start och sluttider för grupperna gäller och kommer inte justeras.

COVID
Per i Viken Cup 11-12 dec 2021 följer FHMs restriktioner och eftersom vi kommer vara över 100 personer i evenemanget så följer vi gällande regler med Covid-pass/vaccinationsbevis samt legitimation för all publik över 18 år.
Spelare och ledare räknas som aktiva och berörs inte av vaccinationsbevis enligt gällande regler.
OBS: Informera gärna föräldrar och publik till lagen från ert håll så att de vet innan de kommer dit. Vi är ålagda att ha kontrollanter.

Restriktioner och platsbrist innebär att vår kioskverksamhet kommer att ha ett begränsat utbud i år. Kaffe, läsk, frukt, godispåsar, choklad samt korv med bröd är det som vi kommer att ha till försäljning. Dvs inga grillade hamburgare i år.


Hälsningar
Admin Per i Viken Cup

<< Tillbaka