TILL VÅR NYA INLOGGNINGSSIDA LOGGA IN

“SportAdmin har gett oss ordning
och reda i vår tennisklubb!“ Carina Helltén , IS Gothia

Funktioner skapade för dig

Ända sedan starten har vi strävat efter att utveckla smarta funktioner som hjälper hela föreningen med det administrativa arbetet. Det är fortfarande vår största drivkraft.


 

Medlemsregister

SportAdmins grund är byggd kring medlemsregistret. Som den första funktionen som SportAdmin lanserade har alla funktioner utvecklats för att vara integrerade med medlemsregistret. Företagets spetskompetens ligger således i den interna administrationen och det märks av i hjälpmedlen som under flera år har vidareutvecklats och uppdaterats med hjälp av hundratals föreningar ifrån olika idrotter.

Fördelarna med de olika funktionerna är klara, men det är kompatibiliteten och snabbheten som kännetecknar SportAdmin. Samtidigt som SportAdmins medlemssystem är ett övergripande verktyg för föreningen som helhet är det också uppbyggt så att varje enskilt lag, grupp eller sektion kan hantera sin interna kommunikation på ett smidigt sätt.

Med hjälp av SportAdmins medlemsregister får stora som små föreningar ett administrativt försprång som sparar föreningen ovärderlig tid. SportAdmins medlemsregister är helt enkelt ett verktyg för att förenkla vardagen för ledare, kanslipersonal och styrelse.

"Allt är nu sammankopplat vilket underlättar enormt för mig som ledare och kanslist." - James Christensen, FC Helsingborg

Närvaro

En av förutsättningarna för att din förening ska kunna bedriva sin verksamhet är det lokala aktivitetsstödet. Detta förutsätter i sin tur en lika lätthanterad som välutvecklad funktion för närvarorapportering för föreningens ledare. Med enkel hantering av gruppens aktiviteter och lättillgänglighet via SportAdmins LedarApp får föreningen mer tid till föreningsutveckling, samtidigt som ledarna kan spendera mer tid på fotbollsplanen, vid simbassängen, i gymnastikhallen – där de hör hemma helt enkelt!

För att föreningen ska få sitt rätta LOK-stöd sammanställs alla närvarokort, och felsöks därefter löpande från och med den sekund som aktiviteten bekräftas av ledaren. Genom en funktion för LOK-stödsansökan får de LOK-stödsansvariga en tydlig aktivitetsöversikt med varningar och indikationer på det som behöver åtgärdas för att uppnå just sitt rätta LOK-stöd.

"Det bästa med SportAdmin är att det är enklare för våra ledare att föra närvaron." - Joakim Nygren, IFK Kristianstad

Hemsida

Vill man bygga vidare på sitt administrationsverktyg så kan man även lägga till vår hemsidefunktion. Hemsidan är alltid reklamfri och direkt kopplad till ert medlemsregister. En inloggningsuppgift och samlad medlems- och kalenderinformation sparar tid för alla inblandade vilket ger er mer tid för att utveckla verksamheten. Hemsidan är även en inkomstkälla för er förening, då ni själva lägger upp era annonser eller sponsorer.

SportAdmins hemsida är både lättarbetad, designsmart och fungerar för alla idrotter. Dessutom fungerar den lika bra i din surfplatta eller smartphone, varifrån du även kan redigera innehåll.

"Det är helt fantastiskt att ha en hemsida kopplad till medlemsregistret!" - Carolina, Sollentunagymnasterna

Fakturering

Säg farväl till Excellistor, pappersfakturor och försenade inbetalningar. Med SportAdmins fakturering får du ordning, reda och kontroll på allt som gäller föreningens ekonomi. Precis som alla andra funktioner är faktureringen integrerad med föreningens medlemsregister, vilket eliminerar allt dubbelarbete. Du kan fakturera såväl enskilda medlemmar som hela grupper. När du fakturerar och registrerar inbetalningar i SportAdmin skapas automatiskt olika ekonomiska rapporter som underlag till föreningens bokföring.

Faktureringen erbjuder olika utskicksalternativ, fakturamallar, möjlighet att skapa betalningspåminnelser och mycket annat. Som förening kan du nu lägga mindre tid på administrativt arbete, samtidigt som du får kontroll på ekonomin.

Bokning

SportAdmins bokningsfunktion finns till för dig som vill ge föreningens medlemmar möjlighet att på ett snabbt och smidigt sätt boka in sig själva i grupper. Bokningsfunktionen är enkel att förstå och tillhandahåller många uppskattade finesser. För föreningar som vill att medlems- och träningsavgifter skall betalas direkt finns möjligheten att betala via kort för medlemmen. Bokningsfunktionen är en separat tjänst, men bygger precis som SportAdmins andra funktioner på medlemsregistret.

"Bokningsfunktionen har varit väldigt tidsbesparande, då föräldrar själv kan se vilka lediga platser som finns och boka sig själv." – Monica Preger, Täby GF

Appen

På fotbollsplanen, vid simbassängen, i gymnastikhallen – med SportAdmins LedarApp har du aldrig mer än en armlängds avstånd till ditt föreningssystem. LedarAppen är skapad för att uppfylla de behov och nödvändigheter som finns för föreningens alla ledare. Med ett enkelt gränssnitt och lättnavigerad meny blir närvarorapporteringen enklare, vilket i sin tur underlättar för kansliet när det kommer till det lokala aktivitetsbidraget.

Det går även att se SportAdmin som mobilanpassad sida i din smartphones webbläsare. Här kan du tillgå mer detaljerad info om din medlemsgrupp, redigera hemsidan och mycket annat.


App Store Google Play

Kortbetalning

Med kortbetalning kan din förening ta ett stort steg mot att förenkla administrationen. Tjänsten bygger på att medlemmarna enkelt och smidigt betalar sina avgifter med kort. Det innebär att föreningen slipper mycket av den annars så tidskrävande manuella hanteringen, som till exempelvis att registrera och ständigt behöva påminna medlemmarna om deras fakturor.

Kortbetalning fungerar även utmärkt tillsammans med bokningsfunktionen då medlemmarna direkt kan bekräfta och betala sina platser i olika grupper.

Med kortbetalning blir din förening drivande i föreningssveriges modernisering och får framförallt mer tid över till den övriga verksamheten.

”Kortbetalning underlättar väldigt mycket för våra medlemmar då de enkelt kan betala direkt på nätet via kort. Det gör också att vi får in betalningarna direkt, vilket minskar det administrativa arbetet." - Anna Larsson, föreningskonsulent GK Motus-Salto.

Boka demo