Kävlinge Idrottsförening
Anmälan för HT22 är nu öppen!

Sätt er i kö via anmälningsformuläret under fliken "Medlemskap".

Information om nästa termin
2022-06-08 10:56, Parkour

Hej!

Vi har nu fått tiderna från Kävlinge Kommun och sitter med gruppindelningen inför nästa termin.

Vår fråga till er är vilka som vill fortsätta till hösten och vilka som tänkt sluta.

Terminen sätter igång i början av september och vi har förstärkt ledarsidan med fler ledare i grupperna.

Träningstiderna kommer att vara:
Fredagar kl 17 för barnen som är yngst i verksamheten
Fredagar kl 18 för de äldre barnen i verksamheten
(Precis som det varit under våren)

Vi tränar som alltid i Korsbackahallen B.

Dock måste vi avvakta och se hur många barn vi har i respektive ålder innan vi gör gruppindelningar, alltså vilka som skall vara i den äldre och yngre gruppen, osv.

Avgifterna kommer att se ut enligt följande:
För barn födda 2003-2011: 600:- per termin eller 1050:- för helt skolår.
För barn födda 2012-2015: 500:- per termin eller 850:- för helt skolår.
Till detta kommer även en medlemsavgift på 100:-.

Vårterminen 2023 avslutas redan i slutet på april då Korsbackahallen stänger för träningar på fredagar. Därav har vi sänkt avgifterna i Kävlinge.

Meddela oss på parkour@kavlingeif.se senast måndag 20/6 med namn på deltagare samt hur ni väljer att göra - fortsätta eller sluta. Om ni inte hör av er antar vi att ni fortsätter till hösten och därmed skickar vi ut fakturan för nästa år i början på juli.

Parkour
Terminen börjar närma sig sitt slut
2022-04-20 13:12, Parkour

Hej alla parkourare i Kävlinge.

Parkourterminen börjar dra ihop sig då Kävlinge Kommun stänger Korsbackahallen fr.o.m. den 1 maj. Detta innebär att de sista träningarna är fredagen 29 april.

Information gällande höstterminen kommer inom ett par veckor då vi vet mer om läget.

Träningsuppehåll under sportlovet
2022-02-14 11:12, Parkour

Hej!

Parkourens samtliga grupper tar uppehåll över sportlovet (vecka 8).

Dags för våren 2022
2021-12-03 11:54, Parkour

Hej alla parkour medlemmar!

Vi börjar nu med vårens parkour grupper. Följande är gången:

1. Vi gör ett utskick nu till samtliga medlemmar.
  2. Ni som vill ha kvar er plats behöver inte svara på detta mail om våren.
  3. Väljer ni att avsluta efter höstterminen måste ni maila oss på parkour@kavlingeif.se och berätta detta så att vi kan ta bort er ur faktureringen.
  4. De som inte har hört av sig räknar vi allt som att de vill behålla sin plats i parkouren och kommer kommer få en faktura inom kort inför våren. Betalas senast 31 december.

Vi kommer sedan att fylla på de lediga platserna från kölistan.

Inga träningar v.44
2021-10-25 11:52, Parkour

Under novemberlovet (v.44) är samtliga träningar inställda!

Mvh,