Brunnby FF

Välkommen till Brunnby Fotbollförenings hemsida!
Följ oss även på Facebook!
-klicka på Brunnby FF-loggan på bilden nedan

- Har ni frågor angående LOPPIS - så läs mer under menyn "AKTIVITETER"
- Söker ni mer info om något av våra lag eller om Brunnbyvallen - så välj ur toppmenyn längst upp på sidan

2021-04-10 12:44
Idrottsrabatten

Hej

Snart kommer det nya idrottsrabatthäften att sälja. De nya börjar gälla från och med torsdag och kommer delas ut av era ledare.  Ni kan redan nu ta upp beställningar. Är det någon som önskar fler än de som delas ut kan ni kontakta Kalle 0708-198340.

Prova på fotboll
2021-04-07 22:52

Vårstädning
2021-04-05 19:43

Stort tack till er som trotsade vädret och städade upp på vallen idag. Nu luktar omklädningsrummen gott och singelytorna är fria från ogräs.  Ett par säckar skräp plockades upp och målen blev servade.

Om allt går enligt planerna blir de nya gräsklipparna installerade under veckan.

Föreningsinformation
2021-03-14 20:51

Hej

Under veckan kom information från Skåneboll om att seriestarten är framflyttad 2 veckor till 1 maj på grund av Pandemin. Mer info finns på http://www.skaneboll.se/.

Annars ser vi fram emot april och hoppas kunna börja träna i Nyhamnsläge så snart gräsplanerna är luftade och redo för att beträdas.

Vi har en del idrottsrabatt häften kvar för perioden fram till 14 april. Ni kan få köpa 3 styck för 100 kronor. Passar bra nu till påsk med helgens alla gotter.

SMS till Kalle 0708-198340 om ni är intresserade.

SENIORLAGSVERKSAMHET 2021
2021-02-15 14:23
Hej alla medlemmar, aktiva, ledare och supportrar!

Med tungt hjärta - men samtidigt stor tilltro till verksamheten och upplägget – så måste vi tyvärr meddela, att våra nio barn & ungdomslag under 2021, inte kommer att toppas av något seniorlag.

De senaste åren har vi kämpat och med stora insatser under lågsäsongen, fått ihop spelarunderlag för ett A-lag. Men inför säsongen 2021 måste vi tyvärr inse att vi inte har grunden för ett seniorlag 2021.

Vår kvarvarande egna stomme med lokalt spelarunderlag (upptagningsområden Nyhamnsläge, Brunnby, Arild, Mölle, Strandbaden – alltså allt nord- och nordväst om Höganäs-Väsby-Jonstorp) 18 år eller äldre, var inför 2021 fem stycken spelare.

Vår spelartrupp innan 2021, har de senaste åren bestått av flertalet spelare från både Helsingborg, Ängelholm och andra samhällen utanför NV-skåne. Vi har också fått komplettera med spelare ur P15 vid många tillfällen.

Beslutet att inte gå vidare med samma upplägg som tidigare, ligger mycket grundat i, att vi i dagsläget har ca 27 st spelare i åldersklassen P15-P16, med vilka vi vill försöka att på ett par år bygga upp en ny grund för att kunna starta om med ett A-lag igen i division 6.
Alla dessa spelare är från vårt eget upptagningsområde och på alla dessa spelare vill vi såklart lägga största möjliga koncentration för att vårda som eget spelarmaterial, som kan behålla sin sammansättning och fortsätta från ungdoms/juniorlag till A-lag.

Nu börjar arbetet med att bygga upp Brunnby FF’s seniorlag från grunden igen!

Vi hoppas på förståelse och att vi ses på Vallen under 2021, för att heja på våra blivande seniorer!

Stefan Härle, Ordförande Brunnby FF