Brunnby FF

Välkommen till Brunnby Fotbollförenings hemsida!
Följ oss även på Facebook!
-klicka på Brunnby FF-loggan på bilden nedan

- Har ni frågor angående LOPPIS - så läs mer under menyn "AKTIVITETER"
- Söker ni mer info om något av våra lag eller om Brunnbyvallen - så välj ur toppmenyn längst upp på sidan

SENIORLAGSVERKSAMHET 2021
2021-02-15 14:23
Hej alla medlemmar, aktiva, ledare och supportrar!

Med tungt hjärta - men samtidigt stor tilltro till verksamheten och upplägget – så måste vi tyvärr meddela, att våra nio barn & ungdomslag under 2021, inte kommer att toppas av något seniorlag.

De senaste åren har vi kämpat och med stora insatser under lågsäsongen, fått ihop spelarunderlag för ett A-lag. Men inför säsongen 2021 måste vi tyvärr inse att vi inte har grunden för ett seniorlag 2021.

Vår kvarvarande egna stomme med lokalt spelarunderlag (upptagningsområden Nyhamnsläge, Brunnby, Arild, Mölle, Strandbaden – alltså allt nord- och nordväst om Höganäs-Väsby-Jonstorp) 18 år eller äldre, var inför 2021 fem stycken spelare.

Vår spelartrupp innan 2021, har de senaste åren bestått av flertalet spelare från både Helsingborg, Ängelholm och andra samhällen utanför NV-skåne. Vi har också fått komplettera med spelare ur P15 vid många tillfällen.

Beslutet att inte gå vidare med samma upplägg som tidigare, ligger mycket grundat i, att vi i dagsläget har ca 27 st spelare i åldersklassen P15-P16, med vilka vi vill försöka att på ett par år bygga upp en ny grund för att kunna starta om med ett A-lag igen i division 6.
Alla dessa spelare är från vårt eget upptagningsområde och på alla dessa spelare vill vi såklart lägga största möjliga koncentration för att vårda som eget spelarmaterial, som kan behålla sin sammansättning och fortsätta från ungdoms/juniorlag till A-lag.

Nu börjar arbetet med att bygga upp Brunnby FF’s seniorlag från grunden igen!

Vi hoppas på förståelse och att vi ses på Vallen under 2021, för att heja på våra blivande seniorer!

Stefan Härle, Ordförande Brunnby FF

Begravningsgudstjänst för allas vår Claes
2021-02-09 18:07
Begravningsgudstjänsten för allas vår Claes Svensson, äger rum i stillhet i Brunnby kyrka den 18 februari.
Kyrkan står öppen mellan klockan 14.00-15.00 för alla som vill ta ett personligt avsked.
Vänligen respektera tidpunkterna ovan samt gällande restriktioner för antal personer.
/Styrelsen för Brunnby Fotbollförening
Själaringning Claes Svensson
2021-01-25 16:39
Kungörelse - Själaringning och tacksägelse för vår käre bortgångne Claes Svensson, kommer att genomföras i Brunnby Kyrka, tisdagen den 26 jan kl 10:00.

Claes Svensson 1932-2021
2021-01-14 17:09
Claes Svensson 1932-2021

Det är med stor sorg och saknad vi tvingas informera om att allas vår ”Mr. Brunnby FF” Claes Svensson har gått ur tiden.

Det finns inte någon i föreningens alla hörn – spelare, ledare, anhöriga, och alla Brunnby FFs fina supportrar – Brollingar - som inte känner till och har haft med Claes att göra under åren.

Både under Claes tid som aktiv och tränare, men även under senare tid - som Nestor i föreningen - höll han oss på jorden, höll oss i öronen och inte minst höll OM oss.
Alla kände Claes – Claes kände alla

Claes Svensson hade ett enormt hjärta för föreningen och levde för sitt Brunnby FF och Brunnby FF levde lika mycket med Claes. Claes brann för allt som hade med föreningen att göra – inte minst för alla barn & ungdomar.

Claes kommer för alltid att utgöra en mäktig del av Brunnby Fotbollförenings ursprung och kärna, där han har funnits med i vått och torrt i föreningens vardag, i såväl dåtid som nutid.

- Nu måste vi andra gå vidare mot en ny framtid utan dig Claes, men vi kommer att göra det med ditt BFF-hjärta

som exempel och ledstjärna!

- Flyg högt och flyg fritt, Claes!