SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"
Ungdomsavdelning

Välkommen till Aristokraterna - HAIS

HAIS P-8 lag består av 10-15 spelare födda 2014. Vi tränar på en av Olympiafältets konstgräsplaner måndagar och onsdagar. Vi har för närvarande 3 lag i seriespel, P-10, P-9 och P-8. Vi tar gärna emot fler spelare som är intresserade av fotboll och kamratskap i en välkomnande miljö där klubbkänslan genomsyrar allt.

Laget före jaget i klubben i mitt hjärta.

En rolig och solig dag på Olympiafältet med HAIS P8:or
2022-05-08 19:03

Idag mötte HAIS unga garde i P8 laget Fortuna FF. Här är spelarna födda 2014 eller senare och i dagens HAIS fanns blott sex-årige Harley Ekberg. Och Harley är en kille som har koll på bollen. Ska bli spännande att följa hans utveckling. Dagens match var spännande med böljande spel fram och tillbaka. Ömsom HAIS och ömsom Fortuna. Lagen följdes åt även i målproduktionen med ett måls plus för HAIS vid matchens slut. Fina mål av Marcus M Karlsson, Jax Svärd och Danilo Radivojevic. Övriga spelare idag var Oscar Lagerberg, Taym Qasem, Noel Andersson och Anes Cizmic. Målet vaktades av Peps Hoff som briljerade med flera fina räddningar. Laget leddes av Jim Bergman och Marinko Radivojevic. Eminent domare var Kristian Gynther som var helt felfri matchen igenom.

Premiär för HAIS P8:or
2022-04-17 10:10

På Påskdagen spelade HAIS pojklag 8 sin första seriematch för året när Helsingborg Östra gästade Olympiafältet. Det blev en mycket jämn uppgörelse där ett tidigt mål i första perioden av Hbg Östra blev matchens enda mål. Bra målvaktsspel av Peps Hoff liksom av motståndarnas målvakt var anledningen till den magra målskörden. Med detta sagt saknades inte målchanser. Haisarna visade upp ett imponerande register med fint passningspel och bra bollbehandling överlag. Blott sex-årige Harley Ekberg gjorde debut i matchsammanhang och det var inte sista gången vi såg honom. Han visade vägen med fina kombinationer och bra bollbehandling. HAIS lag: Peps Hoff, Harley Ekberg, Karm Saleh, Jax Svärd, Taym Qasem, Anes Cizmic, Viggo Kordic, Danilo Radivojevic och Oscar Lagerberg.

 

 

 

 
Våra Sponsorer