Helsingborgs AIS
"HAIS"

Välkommen!

Välkommen till Helsingsborgs Allmänna IS. Här kan ni hitta information om vår förening och våra lag.

Om ni vill gå med i vår förening, klicka här!

Helsingborgs Allmänna Idrottssällskap - HAIS - är en ideell idrottsförening med i huvudsak fotboll på agendan. Vi vänder oss till alla som är intresserade av idrottslig fostran och kamratskap. Vi har verksamhet för herrseniorer med ett representationslag och ett reservlag samt ungdomsverksamhet för barn och ungdomar födda 2011 eller senare. Vi har tre pojklag i seriespel P10/P9/P8 plus en barngrupp för pojkar och flickor födda 2015 eller senare. Vi välkomnar nya spelare till alla våra olika åldersgrupper, allt från barn till seniorer. Vi välkomnar även ledare som vill vara med och utveckla vår förening både idrottsligt såväl som administrativt.

HAIS kvalspel 2022
2022-10-03 22:16

Efter en spännande sista omgång där HAIS och Strövelstorp krigade om den sista kvalplatsen blev det till slut HAIS som stod som vinnare efter 2-2 mot Viken och att Strövelstorp förlorat med 4-1 mot Bjuvstorp. Nu väntar två spännande kvalmatcher mot vinnarna i dubbelmötet mellan Snogeröd och Sösdala, 4:a respektive 2:a i sina division sex serier. Snogeröd börjar på hemmaplan onsdag 5:e oktober och avslutar borta lördagen den 8:e oktober. Vinnaren av dessa möten ställs sedan mot Aristokraterna på Olympiafältet i ett dubbelmöte där HAIS börjar borta den 15 oktober och avslutar hemma på Olympiafältet konstgräsplan 7 lördagen den 22 oktober klockan 14.00. Här räknar vi med storpublik så boka redan nu in denna match i era kalendrar.

Nog ska väl HAIS spela i femman när vi fyller 100 år!!!!

HAIS utrustning på drift
2022-09-28 18:34

Håll utkik efter HAIS logga och namn om ni ser våra uppvärmningsställ, våra väskor eller jackor på stan i ovanlig miljö. I helgen var det någon som bröt sig in i vårt materialrum och vållade stor skada på byggnaden och stal värmejackor, uppvärmningsställ, väskor och mycket annat. Allt är polisanmält och polisen har säkrat spår efter förövarna. Inbrottet skedde någon gång mellan lördag kväll och söndag morgon. Tjuvarna tog sig in genom väggen och tillbringade troligtvis ganska lång i stugan. Knäckta lås, utslängda kläder och allmän röra var det som mötte oss på söndag morgon. Just denna söndag förmiddag hade alla tre ungdomslagen hemmamatcher. En hektisk morgon men allt fungerade till slut. Alla lagen fick ihop utrustning och matcherna spelades. Väggen återställdes efter en fantastisk insats av Bengt-Olle och Bosse Johansson. Tack för er fina insats. Nu återstår inventering och kontakter med försäkringsbolag och inköp av ny utrustning. Till helgen spelar A-laget årets hitills viktigaste match när vi ska möte Viken. Vinst och vi är klara för kvalspel för att stanna kvar i femman. Förlust eller oavgjort samtidigt som Strövelstorp vinner mot Bjuvstorp innebär raka vägen ner i sexan. Kom och stötta HAIS på lördag kl 13.00 plan 10 konstgräs.

Gemensamt ungdom
Höstens utomhusaktiviteter i HAIS ungdomavdelning
2022-08-30 11:26, Gemensamt ungdom

HAIS ungdomsträning för åldersgrupperna 2011-2015 tränar måndagar och onsdagar på Maria Parks konstgräsplan. Träningen startar 18.30 och håller på till som längst 19.45.

Våra hemmamatcher för P8, P9 och P10 lagen spelas på plan 6 intill vår klubbstuga på Olympiafältet.

Om barnet är född 2016-2019 är det skogsplanen vid HAIS klubbstuga som gäller. Denna träning är varje onsdag och här börjar träningen 17.30 och håller på till 18.30.

Vi hälsar nya barn och ungdomar välkomna att prova på HAIS verksamhet.

Frågor? Kontakta Mats Andersson 0706 -99 31 81 alt mats.61.andersson@gmail.com

Herr senior
Första vinsten för nya tränarna!
2022-08-29 16:50, Herr senior

I ett ihållande regn bärgade HAIS seniorer sin första seger under den nya tränarkonstellationen Jasser Al Saadi och Johannes Just. Matchen mot Förslövs IF slutade med 6-1 vinst för HAIS efter mål av Johannes Just(2), Felix Erendi Andersson(2) och Samuel Grähs samt ett självmål. Det var en mycket efterlängtad seger som gärna får sällskap av flera.

Herr senior
Förändringar i HAIS ledarstab!
2022-07-17 12:57, Herr senior

Under våren har seniorerna haft väldigt svårt att hitta ett vägvinnande spel och i ett försök att rätta till detta har huvudtränaren Martin Juric och HAIS bestämt sig för att gå skilda vägar. Ansvarig huvudtränare blir tidigare assisterande tränaren Jasser Al Saadi med assisterande tränare Johannes Just vid sin sida. Som en extra stöttning under hösten kommer Björn Hellberg, John Oskarsson och Mattias Petterson att förstärka på träning och match. Med dessa förändringar hoppas vi på att även spelarna tar sitt ansvar så att vi återigen hittar en harmoni och blir ett vinnande lag igen. Tisdagen den 26 juli startar höstsäsongen med en spelarträff klocka 18.30 innan träningen som börjar 19.30. Det är HAIS förhoppning att alla tillgängliga spelare kommer denna kväll. Vi ska också försöka förstärka truppen för att säkerställa att vi har tillräckligt med spelare för att fylla både A-lagets och B-lagets matcher under hösten. Visa nu vad HAISa-andan är och se till att vi har division fem status till jubileumsåret 2023.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna