Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Har ni barn som är sugna på att börja träna slalom eller freeride under vintern och har frågor så går det bra att höra av sig till respektive lagledare inför nästa säsong.

Klubben nås enklast via e-post: info@saltisslalom.se

Kontaktpersoner hittar ni under Kontakt »


Välkomna!
Styrelsen

 

Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

  • Vill du veta mer om vår verksamhet? Klubben >
  • Vill du anmäla dig till träning, läger eller bara bli medlem? Anmälan till träning >
  • Anmälan till arbetsgrupp, vilket är obligatoriskt: Arbetsgrupper >
  • Vill du komma hit och åka? All information om öppettider, liftkort och vägbeskrivningar hittar du här: Saltisbacken >
  • Vill du marknadsföra företaget eller ordna friluftsdag? Erbjudanden >
Snöläggningen har påbörjats - viktigt med bemanning
2021-11-29 16:21

Nu har vi påbörjat snöläggningen i backen. Väderprognoserna ser mycket lovande ut för oss med stadiga minusgrader under denna vecka. För att vår klubb ska fungera och vi ska få till skidåkningen för ungdomarna betonar vi vikten av att alla anmäler sig till de obligatoriska

arbetsgrupperna. 

 

I snöläggargruppen behövs det cirka 15 personer till. Det är avgörande att vi blir fler så vi kan avlasta varandra.

 

Slår även ett starkt slag för att bli del av den lite exklusiva och hemliga Lift-gruppen. En av de grupper med starkast gemenskap som behöver föryngring då det är många hjärtliga gamla rävar i gruppen. De utgör nyckeln till att driften av vår lift fungerar smooth utan brutna brytpinnar.


Anmälan till Arbetsgrupper >

 

Som sagt är det obligatoriskt att anmäla sig till arbetsgrupperna.
Är man osäker om man anmält sig så går det inte att dubbelanmäla sig.

Skidbytardagen 2021
2021-11-01 20:01
Söndagen den 14/11 är ni välkomna till årets skidbytardag i Saltsjöbaden. Som vanligt håller vi till i Igelboda skolas matsal och det är ett ypperligt tillfälle att sälja det som barnen växt ur och passa på att komplettera med nytt. Passa också på att få era skidor vallade och slipande av vår sponsor Ski&Bike på plats och att fylla på med kläder från klubbens klädkollektion!
09:00 - 12:00 Inlämning för dig som vill sälja.
13:00 - 15:00 Försäljning skidutrustning
16:30 - 17:30 Avstämning/utlämning av pengar för dig som sålt varor
Har du en eller tjugofem saker att sälja spelar ingen roll. Skidbytardagen är det bästa tillfället att sälja utrustning i gott skick som inte kommer till användning längre.
Skidbytardagen är öppen för alla, klubbmedlem eller inte. Här har alla möjlighet att både sälja urvuxna längder och storlekar och komplettera med nytt.
*Slalom, friåknings- och längdutrustningar, Pjäxor, Snowboards & Skidkläder (inte skridskor).
Endast fräscha prylar emottages.
Kick off lördag 23 oktober i Saltisbacken för hela klubben
2021-10-16 18:50

Lördag den 23 oktober kl 12.00-14.00 samlas vi hela klubben vid backen och kickar igång säsongen.
Ungdomarna springer för klubben och klimatet när vi kör www.klimatbacken.se. När MASK körde tidigare så sprang 70 medlemmar  ihop 85 000 kr till klubben, det ska vi klara av att klå. ;)

 

Vi kör också prisutdelning för Saltiscup. Ät en hamburgare och passa på att få skidorna slipade inför säsongen. Fyll gärna i här hur många ni planerar att komma: https://forms.gle/fVTia4nSwR1oTsZKA

Höstens arbetsdagar i backen
2021-09-22 09:11

I höst har vi två arbetsdagar i backen, lördag 26:a september och lördag 16:e oktober för att vi ska kunna ha en anläggning som är reod så fort kylan kommer.

 

Alla familjer förväntas ställa upp på minst en arbetsdag under året men det är givetvis tillåtet att vara med fler gånger. Ta på lämpliga kläder och ta med verktyg som kan tänkas vara bra. Vi startar kl 9 och kör fram till ca 13.

 

Eftersom vi ännu inte har färdiga träningsgrupper har det inte varit möjligt att skicka kallelser till alla grupper men ni som fått kallelse via barmarksgrupperna (U10-U16) får gärna svara så snart ni kan så vi får en uppfattning om uppslutningen.

BLI MEDLEM
 
Sponsorer
Sociala media