Höllviken Innebandy
Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.
Helt vanliga stjärnor.
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DEN FANTASTISKA UNGDOMSAVSLUTNINGEN SAMT FÖRENINGSFESTEN!
2017-03-24 10:35
Den 29 April är en dag ni inte vill missa. Vi har många anledningar att fira och det ska vi verkligen göra! 

Först ut är våra fantastiska ungdomsspelare som kommer att få en avslutning de sent ska glömma. Hela föreningen möts upp på Halörhallen kl 11:00 för att spela en liten internturnering där man blandar ihop lag med spelare från varje åldersgrupp. Här kommer även våra grymma SSL-spelare att vara med och spela tillsammans med barnen!

Vi kommer att spela till ca 13:00 där vi sedan serverar härliga godsaker från grillen och en massa av roliga aktiviteter inne i hallen. Kl 15:00 börjar sedan finalen i Skånemästerskapen mellan våra två lag och i den andra periodpausen kommer vi att hylla alla våra ungdomsspelare och ge samtliga en fin liten medalj!


DETTA ÄR NÅGOT SAMTLIGA BARN BÖR VARA MED PÅ OCH ANMÄLAN GÖRS HÄR:

Förutom att klara ett nytt kontrakt i världens bästa liga har vi även lyckats med den stora bedriften att ta oss till final med två herrlag i Skånemästerskapen då vårt ena av två lag i Div. 3 (som vann div. 3 i överlägsen stil o kommer spela i div.2 nästa säsong) skrällat sig hela vägen till final där vårt  härliga SSL-Lag väntat står som motståndare. En på förhand mycket intressant match med många härliga profiler!


Kl 19:00 på Havsnära börjar sedan festen för de över 18 år. Här blir det en härlig blandning av personer från de olika lagen och tillsammans skapar vi en riktigt härlig stämning och gemenskap. Det det bjuds på buffé, kaffe och sedermera en dans till de bästa Schlagerlåtarna!


Under middagen kommer vi att placera er efter vilket lag man tillhör så att man får sitta tillsammans med den grupp man tillhör och kanske bestämt sig för att gå på festen tillsammans med. Det är därför viktigt att ni anger detta i formuläret nedan. Så samla ihop ert föräldragäng och anmäl er nu! Tillhör ni inte något av våra lag så får ni givetvis komma ändå och då väljer ni antingen att sitta vid ett av lagen eller vid bordet som är för supportrar och stödmedlemmar.


Det kostar endast 100:-/person och då ingår även en lott som man kan vinna riktigt fina priser på. Detta betalas kontant när man anländer till festen. 


Anmälningarna har redan börjat trilla in i en rasande fart och hittills är det en fantastisk blandning på de som anmäler sig. Det är allt ifrån A-lagsspelare från både Dam- & Herrlaget till föräldrar till några av våra ungdomsspelare. Detta är en fest för alla - in och anmäl er nu!


ANMÄL ER TILL FESTEN HÄR!


FÅ EN KLUBBA VÄRD 1300:- - ANMÄL DIG TILL SUMMER CAMP - ENSTRÖM & WILHELMSSON KOMMER, KOMMER DU?
2017-03-21 11:27
Nu står det klart att vi tillsammans med vår fina klubbsponsor Exel kan erbjuda de som anmäler sig till HIBF Summer Camp och väljer att övernatta vars en splitter ny Exel Force F100, som har ett värde på ca 1300:-. Ett fantastiskt erbjudande som ger er ett otroligt mervärde. En fantastisk klubba + ett fantastiskt läger = Succé

Nu står det även klart att världens bästa innebandyspelare Rasmus Enström kommer till oss för att lära ut alla sina knep. En spelare som varit i den absoluta världstoppen i många år och som är oerhört komplett. Han kan lära ut massor om teknik, passningar och skott!

Dessutom kommer vår egen världsstjärna Johannes Wilhelmsson som den gångna säsongen lyckades att skrapa ihop hela 59 poäng (26-33) och med det slutade han på en grym 8:onde plats i poängligan i världens bästa liga. Detta har även lett till att han, precis som Enström, är högaktuell för det svenska landslaget.

Utöver detta kommer vår superskytt Christoffer Andersson att vara ledare under hela lägret. Christoffer gjorde under sin debutsäsong i SSL hela 23 mål och 9 assist. Detta gör att han i allra högsta grad ligger bra till att bli årets rookie. 

I övrigt kommer vi ha en fantastisk vecka med massor av innebandy, gemenskap, aktiviteter sol & bad. Helt enkelt en vecka ni inte vill missa!

En nyhet för i år är att samtliga grupper kommer att vara uppe i vår fantastiskt fina arena Halörhallen så att vi samlar allt på ett och samma ställe. Detta kommer innebära mycket bättre träningsförutsättningar och möjligheterna till en fantastisk gemenskap blir avsevärt mycket större.


En annan nyhet är att samtliga åldersgrupper kommer att vara på plats heldagar, vilket underlättar för föräldrar med både avlämning och upphämtning.


FÖR MER INFORMATION OM DELTAGARKLASSER, UPPLÄGG SAMT PRISER OCH VAD SOM INGÅR, GÅ IN PÅ SUMMER CAMPS EGNA HEMSIDA HÄR.


Sommaren 2017 kommer vi att köra följande grupper:
- Kids Camp för barn födda 2008 - 2009
- Dagläger för barn födda 2001 - 2007 
- Övernattningsläger för barn födda 2001 - 2007


Varje åldersgrupp bildar en egen träningsgrupp förutom de födda 2001-2002 som bildar en gemensam grupp.


Varmt välkomna!


*Vi har ett begränsat antal klubbor, först till kvarn gäller!

ÅRETS MEST ORANGEA DAG - STOR UNGDOMSAVSLUTNING, FINAL I SKÅNEMÄSTERSKAPEN SAMT KLUBBFESTEN
2017-03-20 11:33

Det första du ska göra nu är att boka den 29/4 i din kalender. Årets mest orangea dag är kommen och det kommer att bjudas på stor ungdomsavslutning, final i Skånemästerskapen mellan två av våra herrlag och sedan en fantastiskt hejdundrande föreningsfest nere på Havsnära/FBU-Gården.


Förutom att klara ett nytt kontrakt i världens bästa liga har vi även lyckats med den stora bedriften att ta oss till final med två herrlag i Skånemästerskapen då vårt ena av två lag i Div. 3 (som vann div. 3 i överlägsen stil o kommer spela i div.2 nästa säsong) skrällat sig hela vägen till final där vårt  härliga SSL-Lag väntat står som motståndare. Utöver detta har vår ungdomssektion fortsatt att växa och gjort många fina framsteg både på och utanför planen.


Därför kommer vi att börja dagen kl 11:00 på Halörhallen med en stor ungdomsavslutning där vi kommer att köra en intern liten turnering med blandande lag från samtliga åldersgrupper. Detta innebär att våra SSL-Stjärnor och damlagsspelare kommer att blandas med våra ungdomar och spela tillsammans - Härligt! Vi kommer att spela till ca 13:00 där vi sedan serverar härliga godsaker från grillen och en massa av roliga aktiviteter inne i hallen. 


Kl 15:00 börjar sedan finalen i Skånemästerskapen mellan våra två lag och i den andra periodpausen kommer vi att hylla alla våra ungdomsspelare och ge samtliga en fin liten medalj!


Detta är absolut inget ni vill missa, så in och anmäl era barn nedan så att vi vet hur många vi blir och kan förbereda så mycket som möjligt.


Kl 19:00 på Havsnära börjar sedan festen för de över 18 år. Här blir det en härlig blandning av personer från de olika lagen och tillsammans skapar vi en riktigt härlig stämning och gemenskap. Det det bjuds på buffé, kaffe och sedermera en dans till de bästa Schlagerlåtarna!


Under middagen kommer vi att placera er efter vilket lag man tillhör så att man får sitta tillsammans med den grupp man tillhör och kanske bestämt sig för att gå på festen tillsammans med. Det är därför viktigt att ni anger detta i formuläret nedan. Så samla ihop ert föräldragäng och anmäl er nu! Tillhör ni inte något av våra lag så får ni givetvis komma ändå och då väljer ni antingen att sitta vid ett av lagen eller vid bordet som är för supportrar och stödmedlemmar.


Det kostar endast 100:-/person och då ingår även en lott som man kan vinna riktigt fina priser på. Detta betalas kontant när man anländer till festen. 


ANMÄL ER TILL FESTEN HÄR!

KOMMENTARER FRÅN ORDFÖRANDE, SPORTCHEF OCH TRÄNARE GÄLLANDE BESLUTET!
2017-03-17 17:00

Vi välkomnar beslutet som SIBF:s Tävlingsavdelning idag tagit och som bekräftar det vi hela tiden vetat och hävdat, nämligen att det givetvis inte förekommit någon matchmanipulation.


Jag tycker fortfarande att det är trist att detta påhopp överskuggat den prestation vi gör uppe i Växjö.


Att under merparten av säsongen kriga i botten och sedan komma tillbaka är grymt starkt och jag vill än en gång berömma hela ledarstaben och spelarna!


Vill också passa på att tacka för det stöd vi under denna vecka mottagit från flera SSL-klubbar. Vi blickar nu framåt mot ännu en säsong i Svenska Superligan!


Jörgen Hagmann / Ordförande HIBF


-------------------------


Detta var ett väntat beslut av Svenska Innebandyförbundet då det aldrig funnits någon grund till anklagelserna mot oss eller Växjö. 


Det som gör mig mest irriterad är att ett anonymt ”tips” troligtvis grundat på bitterhet och illvilja kan få ett så här stort genomslag i många medier. Det känns som att många medier hellre skriver sensationsjournalistik än lyfter bra prestationer.


Att sedan en inblandad förening ger näring till ”nättrollen” genom att uttala sig på sina offentliga forum, både hemsida och twitter, tycker jag är beklämmande. De personerna som hanterar dessa forum borde ta sig en allvarlig funderare på om man är ”rätt man/kvinna på rätt plats”.


Deras agerande har inte bara skadat Höllvikens IBF och Växjö Vipers utan även sporten Innebandy.


Nu hoppas jag att vi kan lägga det här bakom oss och att Växjö Vipers får fokusera på slutspelet och att vi i Höllvikens IBF  kan lägga fokus på att förbereda oss för ytterligare en säsong i världens bästa innebandyliga, SSL.


Peo Stjernqvist / Sportchef HIBF


--------------------------


Det varit en ganska hektisk och jobbig vecka efter den fantastiska insats som vi gjorde uppe i Växjö under lördagen. Istället för att lyfta fram den bragd vi genomför så har istället fokus lagts på det som sedan skedde efter vår kvittering. När saker och ting tas ur sitt sammanhang är det lätt att det blir en felaktig bild av det hela. Nu har SIBF:s Tävlingsavdelning gjort en ordentlig genomgång (där man tagit in vår, Växjö s och domarnas syn på vad som hände) och kommit fram till att inte gå vidare med ett disciplinärende.


Det känns därför skönt att kunna blicka framåt och fortsätta planera inför ännu en säsong i Svenska Superligan!


Vidar Jonsson / Tränare HIBF

BESLUT FRÅN SVENSKA INNEBANDYFÖRBUNDET GÄLLANDE VÅR SENASTE MATCH MOT VÄXJÖ
2017-03-17 16:14
Nu har förbundet kommit med sitt beslut gällande de falska anklagelserna som vi och Växjö fick motta. Beslutet blev som väntat där förbundet meddelar följande:

"Svenska Innebandyförbundets tävlingsavdelning har utrett matchen Växjö IBK - Höllvikens IBF i herrarnas SSL avseende misstänkt manipulation av idrottsresultat.

Vid sin kontroll av spelmarknaden har Svenska Spel inte kunnat se några avvikelser gällande spelmönster. Utöver den informationen har SIBF:s tävlingsavdelning under veckan tagit in uppgifter från såväl de berörda föreningarna som domarna. SIBF har nu beslutat att inte gå vidare med ett disciplinärende."

Inom kort kommer även vår ordförande Jörgen Hagmann, sportchef Peo Stjernqvist samt tränare Vidar Jonsson kommentera den märkliga situationen som uppstått.
MED ANLEDNING AV DET PÅHOPP SOM RIKTATS MOT OSS OCH VÄXJÖ!
2017-03-15 09:32
Med anledning av det påhopp som riktats mot oss och Växjö vill vi göra klart följande:

Istället för att uppmärksamma den enorma prestation vi stod för har fokus hamnat på hur vi och Växjö uppträder de sista 45 sekunderna av matchen, när vi precis kvitterat till 7-7, samt i därpå följande förlängning.

Vi kommer inte att kommentera detta via annat forum än genom en direktdialog med Svenska Innebandyförbundet men vi har absolut ingenting att dölja och kommer att bemöta dessa falska anklagelser när nu ärendet utreds av Svenska Innebandyförbundet. 

Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Höllviken Innebandy
HIBF-TV
Nyheter från våra lag
Pojkar 07, 07/03 14:51 
Pojkar 06, 15/02 20:19 
Pojkar 07, 15/02 20:17 
Pojkar 00-01, 14/02 22:25 
Pojkar 00-01, 05/02 20:57 
Pojkar 06, 04/01 10:19 
 
Våra Sponsorer