Kävlinge Idrottsförening
Parkour
Välkommen till Kävlinge Parkour!
Vi är Kävlinges för nävarande enda förening som sysslar med parkour.

Anmälan här
Dags för våren 2022
2021-12-03 11:54

Hej alla parkour medlemmar!

Vi börjar nu med vårens parkour grupper. Följande är gången:

1. Vi gör ett utskick nu till samtliga medlemmar.
  2. Ni som vill ha kvar er plats behöver inte svara på detta mail om våren.
  3. Väljer ni att avsluta efter höstterminen måste ni maila oss på parkour@kavlingeif.se och berätta detta så att vi kan ta bort er ur faktureringen.
  4. De som inte har hört av sig räknar vi allt som att de vill behålla sin plats i parkouren och kommer kommer få en faktura inom kort inför våren. Betalas senast 31 december.

Vi kommer sedan att fylla på de lediga platserna från kölistan.

Med vänliga hälsningar,
Kävlinge IF

Inga träningar v.44
2021-10-25 11:52

Under novemberlovet (v.44) är samtliga träningar inställda!

Mvh,

Intagningsstopp för hösten
2021-10-19 11:50

Hej!

Nu tar vi inte emot fler nya parkourare under höstterminen. Det går fortfarande bra att anmäla sig via anmälningsformuläret och på så sätt hamna i vår kölista.

Mvh,

Nyttig parkour info
2020-02-18 10:35

Filosofi

Parkour handlar om mycket mer än att bara ta sig över hinder. Utövare får med tiden en helt ny syn på sin omgivning. Det som tidigare har varit hinder och svårigheter förvandlas istället till en lekplats full av möjligheter och kreativitet. det är bara fantasin som sätter gränserna

Kläder

Inom parkour ska du klä dig i det som känns bäst och som du kan röra dig smidigast i. Vanligast använder utövare mjukisbyxor, en skön tröja som samt ett par träningsskor med dämpning.

Säkerhet

Att göra kroppen varm och redo inför passet är viktigt och är av säkerhetsskäl en obligatorisk del av parkouren. Det förbereder både kropp och sinne för det som komma skall samtidigt som det reducerar risken för skador.

Ledare

Våra ledare har många års erfarenhet och innan dem blivit ledare så har dem gått bredvid en överledare under ett års tid, dem har även haft hand om stora parkour läger även kallat sportcamp för parkourare.