Ingen parkour under sportlovet (vecka 8)
Sandbybygdens IF
Parkouren

Efter en ovanlig terminsstart är vi äntligen igång med parkouren igen!

Det är jätteviktigt att vi fortsätter vara försiktiga i dessa tider. Stanna hemma vid minsta symptom, tvätta händerna regelbundet och håll koll på egen vattenflaska.

Våra grupper är i skrivande stund fullbokade men det går att ställa sig i kö via ”Medlemskap” i undermenyn. Dock kan vi inte garantera en plats för tillfället och tror inte kunna göra under våren då vi på grund av rådande pandemi inte vill öka antalet deltagare i grupperna.

Trevlig fortsatt vecka!

Mvh,

Oliver

Sandbybygdens IF

Intagningsstopp i parkouren
2021-02-25 13:05
På grund av pågående pandemi kan vi ej ta emot fler nya deltagare inom parkouren.

Vi har stängt ner anmälningsformulären och dessa kommer ej vara tillgängliga under våren.

Med vänlig hälsning,
Kansliet
parkour@sandbybygdensif.se
Inga träningar under sportlovet
2021-02-17 19:34

Hej alla parkourare!

Under sportlovet (vecka 8) är det inga träningar!

Vi önskar er alla ett trevligt lov så ses vi igen veckan därpå.

Mvh,

Kansliet

Parkouren sätter igång igen!
2021-01-26 12:09
Mycket goda nyheter!

Nu i veckan sätter vi igång all inomhusverksamhet i föreningen igen!
Uppdatering gällande nuvarande riktlinjer COVID-19
2021-01-13 12:44
Efter de senast uppdaterade riktlinjerna från berörda myndigheter är all inomhusverksamhet inställd till och med sön 24/1.
God jul och gott nytt år!
2020-12-23 23:02
Vi från Sandbybygdens IF önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!
Nyheter från våra grupper
Parkour, 17/02 10:44