Brunnby FF

Välkommen till Brunnby Fotbollförenings hemsida!
Följ oss även på Facebook!
-klicka på Brunnby FF-loggan på bilden nedan

- Har ni frågor angående LOPPIS - så läs mer under menyn "AKTIVITETER"
- Söker ni mer info om något av våra lag eller om Brunnbyvallen - så välj ur toppmenyn längst upp på sidan

ANNORLUNDA SOMMARLOPPIS(ar)!
2020-07-02 20:46

PÅ GRUND AV RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER med Corona-epidemin, så kan vi följaktligen inte ha vår stora sommarloppis så som vi brukar.

Vi kommer istället att ha upprepade loppis-söndagar fram till augusti, där vi följer myndigheternas bestämmelser gällande begränsningar i antal samlade personer för minimering av smittorisk. MER INFO KOMMER INOM KORT - håll koll här och på vår FACEBOOK SIDA - VÄLKOMNA till årets annorlunda loppisar!

Brunnby FF
ANNORLUNDA SOMMARLOPPIS(ar)!
2020-07-02 20:25

Kontakta Brunnby Fotbollförening
2020-02-24 11:46

kontakta STYRELSEN Brunnby FF

Stefan Härle:  ordforande@brunnbyff.se

Kassör
Dick Staffas:  ekonomi@brunnbyff.se

Ungdomsansvarig
Kalle Weinitz:  kalleweinitz71@gmail.com

Sportchef/senioransvarig
Andreas Edman: andreas.edman@hotmail.com
Brunnby FFs loppis 2020!
2020-02-24 11:43

Brunnby FFs stora LOPPIS kommer 2020 att gå av stapeln söndagen den 19 juli - VÄLKOMNA!

Om du vill skänka saker till vår loppis, så hör av dig antingen per:
email: kansli@brunnbyff.se
eller
ring/smsa: 0720-26 26 92 (alla lämnade meddelanden per sms eller röstmeddelande återkopplas)

Vi kan ta emot loppisgrejer på Brunnbyvallen i princip VARJE vardag, dagtid - kontakta oss bara först!
När loppisdatumet närmar sig har vi även drop-in på Brunnbyvallen.

Om ni behöver hämtning av det ni vill skänka, så vänligen informera oss i ert email om hur mycket det rör sig om
i enstaka möbler, packade lådor etc (ex 2 stolar, en soffa en golvlampa, tre lådor husgeråd), så att vi kan beräkna
hur mycket lastkapacitet vi behöver och kan boka in hämtningen hos er.
VI ÅTERKOPPLAR ALLTID med er kort efter ni hört av er - ingen blir obesvarad!