Brunnby FF

Välkommen till Brunnby Fotbollförenings hemsida!
Följ oss även på Facebook!
-klicka på Brunnby FF-loggan på bilden nedan

- Har ni frågor angående LOPPIS - så läs mer under menyn "AKTIVITETER"
- Söker ni mer info om något av våra lag eller om Brunnbyvallen - så välj ur toppmenyn längst upp på sidan

Claes Svensson 1932-2021
2021-01-14 17:09
Claes Svensson 1932-2021

Det är med stor sorg och saknad vi tvingas informera om att allas vår ”Mr. Brunnby FF” Claes Svensson har gått ur tiden.

Det finns inte någon i föreningens alla hörn – spelare, ledare, anhöriga, och alla Brunnby FFs fina supportrar – Brollingar - som inte känner till och har haft med Claes att göra under åren.

Både under Claes tid som aktiv och tränare, men även under senare tid - som Nestor i föreningen - höll han oss på jorden, höll oss i öronen och inte minst höll OM oss.
Alla kände Claes – Claes kände alla

Claes Svensson hade ett enormt hjärta för föreningen och levde för sitt Brunnby FF och Brunnby FF levde lika mycket med Claes. Claes brann för allt som hade med föreningen att göra – inte minst för alla barn & ungdomar.

Claes kommer för alltid att utgöra en mäktig del av Brunnby Fotbollförenings ursprung och kärna, där han har funnits med i vått och torrt i föreningens vardag, i såväl dåtid som nutid.

- Nu måste vi andra gå vidare mot en ny framtid utan dig Claes, men vi kommer att göra det med ditt BFF-hjärta

som exempel och ledstjärna!

- Flyg högt och flyg fritt, Claes!

Uppdaterade riktlinjer för Skåne- Covid 19
2021-01-10 17:24
Region Skåne har kommit med ett par tillägg till den särskilda anpassningen för Skåne som publicerades den 15/12. Direktiven om att träningsgrupper högst får innehålla åtta personer gäller nu även för spelare yngre än 16 år. Dessa spelare ska även de undvika att träna eller idrotta inomhus.
Ni kan läsa mer HÄR.
 Uppdateringarna är i röd text
STÄNGDA IDROTTSHALLAR
2020-12-23 20:42
Från Höganäs kommun kom  besked under veckan att bl a gymnastiksalarna stängs fram till den 24 jan.  För klubbens del innebär det ingen inomhusträning fram till den 24 jan. Klubben har tilldelade träningstider på konstgräsplanen i Lerberget och träningsmöjlighet bör kunna ges till samtliga lag om intresse finns.
Ni kan läsa informationen från kommunen HÄR

INFO klubbkläder från SPORTWARE!
2020-11-24 18:20
INFO gällande beställnings-deadline för Klubbkläder från vår samarbetspartner SPORTWARE!