Helsingborgs AIS
"HAIS"

HAIS ungdomsverksamhet
Under 2021 och 2022 har Helsingborgshem stöttat verksamheten ekonomiskt!

HAIS inledde en satsning på ungdomsverksamhet 2018 när vi lanserade HAIS Fotbollsskoj.

Satsningen innebar att HAIS välkomnade barn i åldrarna 8-4 år att prova på fotboll i en anrik förening i trivsam miljö på Olympiafältet i Helsingborg. Under fem träningsveckor fanns ledare från HAIS närvarande på träningarna och efter varje träning bjöds det på korv och bröd med tilllhörande dryck. Inför den avslutande träningen utvärderade vi intresset från deltagande barn och deras föräldrar. Gensvaret var odelat positivt och sex föräldrar tog på sig tränarrollen. Totalt deltog ca 35 flickor och pojkar under de fem veckorna och ungefär hälften blev stommen i vår ungdomssatsning. Nu fem år senare har vi fem grupper fördelat på P10, P9, P8, P7 samt en knattegrupp med barn födda 2016-19. Totalt runt 50 barn är aktiva idag. Än så länge har vi inget rent flicklag men vår förhoppning är att kunna dra igång ett lag under det kommande året. Fortfarande är det övervägande föräldrar till barn som fungerar som tränare. Vi man som förälder placera sitt barn i HAIS så kommer det förr eller senare att kräva ett engagemang från föräldrarna. På något sätt. Alla kan inte vara tränare men det finns så mycket mer runt ett lag som ska fungera.

Med detta sagt välkomnar vi nya medlemmar till våra lag i åldersgrupperna 2012-2019.

HAIS har sommaruppehåll!
2022-07-11 16:31

Ungdomsverksamheten har uppehåll veckorna 29-31 med uppstart måndagen den 8:e augusti och onsdagen den 10:e augusti. Träningen börjar 18.30 och vi samlas senast 18.25. Plats som vanlig konstgräsplan nr 7 på Olympiafälet. Samma tid och plats båda dagarna.

Från och med måndagen den 15:e augusti och framåt är all träning förslagd till Maria Park konstgräsplan. Samma tid 18.30-19.30. Anledningen till denna flytt är att konstgräsplan 7 på Olympiafältet ska läggas om.

Med start den 21 augusti börjar matcherna för P8, P9 och P10. Vi återkommer med schema kring detta när matchdatum och tider är fastställda.

Våra Sponsorer