Ta hand om varandra!
Alviks Basketbollklubb
Alviksandan. Sedan 1956.
Alvik P06 hemsida
Denna sida används inte för nyhet längre.

Aktuell kanal för nyheter är Facebookgruppen Alvik Basket P06.

Träningstider efter jullovet
2016-01-15 07:53

Nu har vi dragit igång träningarna igen efter julledigheten. Vi kommer under januari och februari träna vid följande tillfällen;

- Mån 16:00 – 17:00 i Stora Mossen

- Lör 13:30 – 15:00 i Bromma Gymnasium

Från mars kommer vi att träna samma tider men då även på lördagar i Stora Mossen istället för Bromma Gymnasium.

Vi tittar även på om vi skulle kunna starta måndagsträningen 15 min tidigare för att få lite mer träningstid. Vi återkommer om detta senare när vi vet om detta är möjligt.

Träningsmatcher mot Täby Basket
2015-11-17 21:43

Som tidigare gått ut kallelse för så kommer de killar som vill vara med springa in tillsammans med herrlaget imorgon i Åkeshovshallen. Samling 18:15 (detta är RÄTT tid) iförda grönt träningsställ och inneskor. Svara på kallelsen från förra veckan om ni vill vara med.

På lördag (21 nov) så kommer vi att spela träningsmatcher mot Täby Basket i Stora Mossen hallen 17:00 – 19:00. Svara gärna direkt på kallelsen som går ut ikväll så vi vet hur många som kommer.

Ingen träning i Bromma Gymnasium 13:30 på lördag (21 nov).

Turnering Spånga lör 14 nov
2015-11-11 13:52

Hej

Nu har vi fått spelschemat till lördagens (14 nov) basket turnering i Spångahallen, Solhemsvägen 46.

Vi har tre lag med som alla spelar ungefär samtidigt.

Vi samlas 11:00 i Spångahallen Stora. Om ni har problem att hitta oss när ni är på plats så kan ni ringa Petter (0708-30 21 10).

Sista matchen är slut ca 14:00.

Spelschema:

Vänligen svara på separat kallelse så snart ni kan.

Pga. av turneringen utgår ordinarie träning på lördag.

Johan

Basketturnering mot Solna på lördag (12 sept)
2015-09-06 16:00

Hej

Imorgon (7 sept) har vi träning som vanligt i Stora Mossen 16:00 – 17:00.

På lördag spelar vi turnering mot 2 st Solna lag i Vasalundshallen.

Samling 09:00 längst bort på läktaren i stora hallen (samma ställe som vi samlades på förra året).

Vi har med 2 lag som spelar 2 matcher var. Första match är 09:30 och andra match 10:15. Båda lagen spelar samtidigt.

Alla som deltagit på minst en träning denna säsong är kallade (har då fått detta mejl samt en kallelse).

Vänligen svara senast onsdag på kallelsen som gått ut via mejl.

Ordinarie träning nästa lördag utgår eftersom vi spelar matcher på förmiddagen.

Petter, Erik, Olof och Johan

Träningen är igång
2015-09-01 21:31

Hej

Nu har vi kört 2 träningar och 22 grabbar har deltagit på minst en av träningarna. Det är alltså några killar som vi väntar på att återse efter sommaren.

Vid den första träningen i lördags visade det sig att vi inte hittade någon kreativ lösning på problemet att det bara finns höga korgar i stora hallen i Bromma gymnasium. Vi har därför kontaktat Alviks kansli igen med en fråga om att flytta ner till lilla hallen i Bromma gymnasium. Tillsvidare kör vi dock i stora hallen.

Vår första turnering äger rum lör 12 september på förmiddagen i Vasalundshallen. Inbjudan kommer att gå ut till de som kommit igång med träningen för säsongen, alltså gått på minst en träning före turneringen.

Till nästa måndagsträning har 2 av oss ledare fått förhinder och därför undrar vi om någon annan förälder skulle kunna tänka sig att komplettera de 2 tränare som befinner sig på plats och leder träningen. Frågor och intresse kanaliseras till Petter (petter@petterpaulin.se).

Vi har även fått en hemsida där vi lagt ut tränings och matchschema samt nyheter.

Kallelse till lördagens och måndagens träningar går ut idag, vänligen svara så snart som möjligt men senast fredag 15:00.

/Petter, Erik, Olof & Johan

Stötta föreningen