SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P06

Warberg P06 - Besök av SSL coach & föreläsning
2021-11-07 15:31

Måndag 8 november välkomnar vi SSL coach Vidar Jonsson Wallin till oss. Till vardags finner man Vidar som en av tränarna för FC Helsingborgs herrar. Han kommer även i december leda USA’s herrlandslag i kommande VM i Finland. Vidar är utbildad coach och NLP Business Communication Practitioner samt har idrottspsykologisk bakgrund från utbildning vid universitetet. Förutom detta, har några av er säkerligen även sett honom i båset när Helsingborgs P06 lirar, då han som föräldratränare peppar sina spelare.

 

Att utbilda unga idrottare i de mentala processerna är något av det roligaste jag vet. Desto tidigare de får ta del av hur de praktiskt kan stärka sig själva i olika situationer när de presterar, desto lättare kommer de också kunna hantera de svårigheter som uppstår. – Coach Vidar

 

I vårt arbete att stärka våra spelare i Warberg P06 hela vägen till att nå sin bästa potential, behöver vi förutom att träna det fysiska och tekniska, även utbilda oss i det mentala. Vi har därför bett Vidar komma till oss med sin föreläsning anpassad till ungdomar. En föreläsning vi tror kommer väl tillpass efter några inledande seriematcher, deltagande i Höstspelen och inför stundande DM spel med två lag anmälda.

 

Warbergs P06 lag består av ett gäng härliga lirare. Några spelare vill nå långt med sitt innebandyspelande och har en uttalad plan, och några lirar för att kompisarna är där. För att killarna skall få förståelse för varandras mål och prestationer kommer Vidar dela med sig av sin erfarenhet till killarna.

 

Föreläsningen kommer inte spelas in eller köras via Teams – det gäller att ta tillvara på tillfället imorgon då vi kör föreläsningen LIVE på vår träningstid.

Ni som föräldrar får gärna till att er kille både anmäler sig via Sportadmin och kommer i tid imorgon till SWC. Samling 17:50 i konferensen. Vi kör ingång kl. 18:00!  

 

 

Tränarna Warberg P06

 

Prague Games 2022 – hotellinformation
2021-10-24 13:40

Hej,

 

Dags att planera inför sommarens äventyr! Till Prague Games har vi preliminärbokat Hotel Occidental Praha FIVE för Warberg P06 och F04-06 som åker. Spelarna kommer bo i dubbelrum alt. trippelrum beroende på hur många vi blir, och killarna bor för sig och tjejerna för sig. Hotellet är 4-stjärnigt och serverar bra frukost. Vi har bokat logi för spelarna mellan 12-16/7 2022.

 

Occidental Praha FIVE ingår i en hotellkedja som heter Barcélo. Observera att det finns TVÅ hotell i Prag som heter Occidental, så var noga med att välja rätt 😊

Hotellet ligger lugnt och inte ”mitt i smeten” vilket gör det smidigt för spelarna att ta sig till sina matcher då både metro och busstation ligger på gångavstånd.

 

Hotelladress:

Occidental Praha FIVE

Radlická 46/3276, Prag, 15000

Tjeckien

 

Välj gärna att boka hotell via lagets länk på Booking, detta då det genererar pengar till lagkassan! Länken finner ni nedan alt. klicka på vår Bookingikon på vår lagsida http://www.warbergibf.se/start/?ID=263469

 

 

Gå direkt till lagets Bookinglänk:

https://www.booking.com/index.html?aid=1816804&spbanner_200x200=1&spbanner_all=1&utm_campaign=banner&utm_medium=sp&utm_source=FP_Banner&utm_term=1816804&sp_plprd=UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YVXcKaaJl1ClLXxPyudJwHH8rOLbO6sNPpgKaA4-D_00ENQUbDy1L0SG7xrc9PfblJtxf1t7OXDLAn3kIQqLEvXM-zoWmrzvUTseNdmbc6bfWrAroUNU4vBNWlmNinZW-w

 

 

Höstinformation Warberg P06
2021-10-19 07:51

Säsongen är i gång! 

I helgen inleddes seriespel med två hemma matcher i Sparbanken Wictory Center. I fredags mötte vi i Röd 2 Onsala och i söndags var det dags för Röd 1, även den matchen mot Onsala. En vinst och en förlust. Nu ser vi fram emot en matchfylld höst!

 

Nytt för i år är att sekretariatet på hemma matcher bemannas av spelare som inte spelar för dagen. I uppgifterna ingår då klocka, protokoll och liverapportering via dator. Om nu spelare inte frivilligt ställer upp kommer någon av oss ledare få hoppa in. Det kan innebära mindre support och coachning till de som spelar, vilket vi naturligtvis inte hoppas skall hända. Ni föräldrar får gärna coacha era ungdomar till att ställa upp för kompisarna och laget.

 

Nytt matchställ – fräscha och fina!

Nu är de nya matchställen utdelade till i stort sett alla spelare i form av tröja, byxa och strumpor. Alla önskenummer kunde tyvärr inte matchas då storlekarna sätter gränser och sedan var det ett par spelare som ”klunsade” om siffra.

 

Matchställen tröja och byxa är till låns för säsongen från föreningen. Dessa får endast användas under match och får ej heller tumlas efter tvätt. Vid ev. oaktsamhet behöver man ersätta dessa kläder. De utdelade strumporna skall även de alltid användas vid match, då de tillhör matchstället. Nytt för i år gällande strumpor är att de som nu är utdelade får man, och skall då räcka för matcher under kommande 3 säsonger… Våra killar har nu så stora fötter så vi hoppas att 43-45 och 46-48 skall räcka för framtiden… Anledningen till detta är tyvärr att allt för många strumpor lämnats tillbaka i fö rdåligt skick efter 8-15 matcher efter en säsong. Tips även här är att inte tumla matchstrumporna! Önskar man extra par finns det att köpa i shopen.

 

Prague Games  11-17 juli (inkl. resdagar)

Nu har vi fått ett första estimat inför Prag och vi har också fått glada nyheter att F05/06 gänget hänger på. Vi blir då två lag som kan dela på busskostnaden vilket är positivt, och såklart extra kul för killarna att tjejerna väljer att resa med!

 

Vi har gjort ett överslag och räknar med att varje resa kommer landa på mellan 5500-6000SEK per spelare. Det inkluderar det följande:

 • Resa med buss Varberg-Prag t/r
 • 4 nätter boende med del i dubbel/trippelrum inkl. frukost 4* hotell
 • Avbeställningsskydd mot sjukdom
 • Lagavgifter - deltagande i Prauge Games 13-16 juli
 • Fri kollektivtrafik på plats
 • Vatten & frukt på våra speldagar

= ca 5600-6000SEK.

 

Till dessa kostnader tillkommer + ca 2500-3000SEK för all mat under resan. (OBS! Här har vi räknat högt och inkluderar även resdagarna)

 

Vi kommer nu skicka ut en anmälan inför Prague Games via Sportadmin till killarna, där önskar vi även information om det finns intresse från föräldrar/syskon som önskar köpa bussplatser ombord. (i fjol kostade dessa bussplatser ca 1.900kr t/r). Skriv gärna detta i kommentarsfältet.

 

Försäljningsinsatser inför Prag

Som framgår ovan behöver vi nu göra en ordentlig insats avseende försäljningar för att dra in så mycket pengar vi bara kan, så alla kan hänga med. Det vi hittills har tittat på är:

 • Newbody (kläder) 
 • Kaffekassan
 • Tvättmedel
 • Toalettpapper / hushållspapper med hemleverans
 • Kryddor (vi tänker start försäljning mars 2022)
 • Grillkol (vi tänker start försäljning mars 2022)
 • Inventering – ”någon” med kontakter?
 • Nya lopp där vi kan agera flaggvakter?

Glad för fler idéer på försäljningsmöjligheter eller andra sätt att dra in pengar till lagkassan!

Vänligen kontakta Bea i FB gruppen.

 

Övriga projekt som rullar:

 • Pantamera – Lämna fulburkar (utländska), svenska burkar eller pet vid SWC. Jonas finns redo att ta emot detta: torsdag 28/10, onsdag 24/11 och onsdag 15/12.
 • Varbergskort (pågående)
 • Bingolotter inför jul till uppesittarkvällen (snart på G)
 • Två lördagar kommer killarna finnas ”på stan” med Bingolotter likt ifjol. Årets två lördagar är: 4 december och 11 december. ALLA killar måste bidra med tid under någon av dessa dagar. Vi kan helt enkelt kalla det obligatorisk lagaktivitet.

 

Föräldragrupp inför Prag

Vi har Bea och Karin A än så länge – Vi ser gärna att vi blir fler. Vilka ansluter till gänget?

 

Höstspelen 29/10-31/10 – nytt schema på gång, håll utkik!

Spelschema för helgen blir publicerat i dagarna.

För er som inte signat upp er på Höstspelen, ni kan räkna med tider under Superhelgen.

 

Superhelg v45 12-14/11 fredag-söndag (DM helg)

 –  schema för helgen kommer inom kort. Byte sköter ni som vanligt mellan varandra.

 

Glöm inte P06 BOOKINGLÄNK!

Sprid gärna vår länk till nära och kära som skall ut och resa och brukar boka via www.booking.com

Detta kostar ingenting extra för de som bokar, och detta ger minsann fint klirr till lagkassan som får ca 10% provision per bokning!

 

Klicka på vår banner Booking som finns på vår lagsida på WarbergIBF.se  http://www.warbergibf.se/start/?ID=263469 

 

Eller direkt på nedan länk:

https://www.booking.com/index.html?aid=1816804&spbanner_200x200=1&spbanner_all=1&utm_campaign=banner&utm_medium=sp&utm_source=FP_Banner&utm_term=1816804&sp_plprd=UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YVXcKaaJl1ClHQklYva6nqb7l4_am8L58O4vJsMWXmclRCyXC5nc9n4ZUMrZgGGKSQjCY8qRcgd4U6NYv8a0vzPvcF6hU4tQgy1TFvvd9SYugtpU6tZGJK_6YQzEJhFW5A

 

 

Vi ser fram emot en härlig och fartfylld höst!

 

 

Föräldramöte WarbergP06 - årets presentation
2021-09-18 12:08

Hej,

Då har vi kickat igång säsongen med både spelarmöte, cup och föräldramöte. Skön känsla i gruppen på träningarna och vi ledare är peppade!

 

Bifogat finns länk till presentationen vi gick igenom på föräldramötet 15 september. För er som inte hade möjilghet att delta är detta ett bra dokument att läsa igenom.

Föräldramöte Warberg P06 inför säsong 2021-2022

 

Syns snart i hallen!

 

Ledargänget i Warberg P06

FCH-Cup 2021 och föräldramöte
2021-09-08 08:38

Säsongen har startat och efter snart fyra veckors träning är det dags för FCH cup till helgen. Väldigt roligt! Och igår kom ytterligare positiva nyheter i form av att publik restriktionerna hävs om ett par veckor, så i höst kan ni äntligen få se matcher live igen! Vi håller alla tummar att denna positiva trend håller i sig.

 

Med det sagt kommer vi fortsatt hålla det strikt att vid minsta symtom stannar man hemma från träning och att man fortsätter att testa sig. Vi kommer köra med alogel och killarna skall fortsatt ha egen vattenflaska.

 

12 September FCH Cup

Gällande FCH cup åker vi stor buss ner till Helsingborg. Avresa sker från SWC kl. 06:00. Vi har med matchställ som lånas under dagen. Vi åker ned med ett lag vilket innebär att några kommer få vila vissa perioder/matcher. Vi har tre matcher garanterat i gruppspel, går vi vidare blir det semifinal och eventuellt finalspel.

 

För spelschema: https://www.procup.se/cup/cupresclassgroup_skin03.php?ev=34667&lang=SVE&Klass=P15

 

OBS! Killarna behöver ta med matsäck, frukt och dryck så de klara dagen med matcher. Kiosk finns men utbudet vet vi ingenting om.

 

Ledare och spelare är välkomna in på arenan, men publik tillåts inte. Och eftersom ingen publik tillåts pga. restriktioner kommer samtliga matcher att webbsändas i samarbete med Solidsport. Ni hittar alla matcher på https://solidsport.com/fchcup/. En match kostar 59 och alla matcher 159 kr.

 

15 September - Välkomna på föräldramöte!

Onsdag 15 september kl 18:30. Vi ses i SWC´s konferenslokal en trappa upp.

Vi skickar kallelse via spelarna till föräldramötet, vänligen meddela hur många föräldrar som kommer per spelare. Spelarna skall inte delta - de har träning efteråt på kvällen.

Rapport från BST 2021
2021-09-01 16:54

Warberg P06 har nu genomfört sitt första uppdrag som flaggvakter under årets BST 2021 med betyg:

VÄL GENOMFÖRT ARBETE!

 

Lördag 28/8 – grått, blåst och duggregn:

P06 ansvarade för stationspass i och kring Breared mellan 12:30-18:30. Dock avslut något tidgare tidsmässigt då sista cyklist med efteråkare passerat vår sista station runt 18-tiden.

 

Söndag 29/8 – grå start med soligt avslut:

Lagets stationspass varade mellan 10:30-15:00. Här blev avslut utan att sista åkare passerat !?

Vår Mattias Hagberg rapporterar att en glad cyklist dök upp kl 15:15 vid klubbstugan och ville följfölja loppet trots tiden var ute. Hen hade lyckats köra 1,5 mil fel väg...

 

Litet axplock med bilder finns under bildgalleri från helgen.

 

STORT TACK - till alla spelare och föräldrar för allt engagemang och en grym insats! Ger fint klirr till lagkassan inför kommande cuper och inte minst för Prag 2022.

 
Våra evenemang
Booking.com