SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WARBERG IBF
BLÅTT HJÄRTA - HÅRT ARBETE
P06

Föräldramöte inför Prague Games 220322
2022-03-29 19:06

22 mars känns nu som en ”evighet” sedan, oj som tiden flyger iväg! Ett stort tack till alla er föräldrar som närvarade och bidrog med engagemang inför Prag med allt vad det innebär.

 

Vi har efter detta hunnit med att sälja Varbergskortet på stan, vi är igång med schemat för Warbergsspelen där vi har föräldrainsats att göra (för er som inte deltog, kontakta Beatrice så hon kan uppdatera schemat för helgen – er insats behövs!) Ju fler som hjälper till, desto kortare och färre pass för alla! Och i helgen hann vi med att spela Ditec Cup i Falkenberg…


Bifogat finner ni presentationen som vi gick igenom under föräldramötet. Här finns information om träning & matcher inför Prag, datum och resa, lagkassa och inspel från föräldragruppen.  Kort gott ekonomiskt  – vi behöver dra in ca 30tkr för att täcka hela kostnaden för resa, hotell och cup avgift. Till detta behövs ytterligare ca 20-25tkr om vi skall täcka in mellanmål och kvällsmat för killarna. Läs presentationen här!

  • Vi är på G med ny försäljning med Newbody & Spicy Dream. Länk – dela på SoMe till nära och kära, se information från Karin på FB
  • Varbergskort
  • Provning med Mattias & Tina
  • Aktivitet 24 april på Gården med Golden Wellness hos Petra & Håkan

Utöver det har vi Panta Mera (insamling av pet & burkar) igång samt hotellbokningar som görs via P06 länken på Booking (se nedan). All pant från Panta Mera och provision från Booking går oavkortat till lagkassan.
Dela med fördel länken till Booking med vänner och bekanta! Det blir inte dyrare att boka via länken, men lagkassan får in pengar! Du hittar länken till höger eller här

 

VIKTIGT att alla killar förstår att de också behöver bidra till lagkassan – och det var kul att se gänget på stan med Varbergskoret. Alla var inte förtjusta i uppgiften, men det handlar om att bidra med sin tid upptill för att nå målet med Prag. Tillsammans skapar vi förutsättningar – alla ska med!

 

Anmälan till Prag sker via länken nedan – tänk på att den mailadress ni anmäler er via, det är den som får bekräftelse. Sidan kommer fyllas på med mer information ju närmare vi kommer... När ni väl är anmälda är informationen enbart för er.
Till anmälan! https://www.lyyti.fi/reg/Warberg_PrageGames2022

Senast 17 april
önskar vi att ni fyllt i alla uppgifter via registreringen, samt att ni föräldrar gått igenom kontraktet och ansvaret med spelaren som sedan lämnar det signerat till oss ledare i retur.

Vi ser fram emot en händelserik sista vår med gänget!
Tränarna & föräldragruppen

Föräldrarmöte tisdag 22/3
2022-03-16 17:50
På tisdag den 22/3 tänkte vi att vi skall ha ett föräldrarmöte uppe i SWC.

Vi startar 19.00
uppe i konferensen.

Vi tänkte vi skulle gå igenom status för Prag med allt det som vi vet nu och de tankar vi har samt eventuella frågor som kan dyka upp.
 
Hoppas såklart att så många som möjligt kan komma, helst en från varje kille.
Pass inför Prague Games
2022-02-27 14:56

Trots oroligheter i Europa planerar vi fortsatt inför sommarens höjdpunkt Prague Games. Vi vill göra en heads-up angående pass, som kommer behövas under resan.

 

Ta gärna redan nu en koll så våra spelare som är anmälda och även ni föräldrar & syskon som reser ner har giltiga pass som gäller. Om inte - boka tid för pass i god tid!

 

Till polisens hemsida

 

//Tränarna

 

P06 - Kakförsäljning
2022-02-17 07:18

Hej,

Nu är det dags för årets första försäljning, kakor!


Nedan finner ni länken till webshopen där ni kan registrerar er för att hantera kakförsäljningen digitalt. Vi lämnar även ut kataloger i samband med veckans träningar om ni hellre vill fylla i beställningarna fysisk och då redovisar ni sedan till mig så lägger jag in era beställningar.
För att inte krocka med Varbergskorten alltför mycket kör vi försäljning i ca en månad och redovisning sker senast måndagen den 14 mars.

 

Har ni frågor eller funderingar så bara hör av er till mig. (Bea 0706-508224)

https://www.kakservice.se/minasidor/GURELU

Hälsningar
Bea, Karin, Petra och Tina

Warberg P06 - Besök av SSL coach & föreläsning
2021-11-07 15:31

Måndag 8 november välkomnar vi SSL coach Vidar Jonsson Wallin till oss. Till vardags finner man Vidar som en av tränarna för FC Helsingborgs herrar. Han kommer även i december leda USA’s herrlandslag i kommande VM i Finland. Vidar är utbildad coach och NLP Business Communication Practitioner samt har idrottspsykologisk bakgrund från utbildning vid universitetet. Förutom detta, har några av er säkerligen även sett honom i båset när Helsingborgs P06 lirar, då han som föräldratränare peppar sina spelare.

 

Att utbilda unga idrottare i de mentala processerna är något av det roligaste jag vet. Desto tidigare de får ta del av hur de praktiskt kan stärka sig själva i olika situationer när de presterar, desto lättare kommer de också kunna hantera de svårigheter som uppstår. – Coach Vidar

 

I vårt arbete att stärka våra spelare i Warberg P06 hela vägen till att nå sin bästa potential, behöver vi förutom att träna det fysiska och tekniska, även utbilda oss i det mentala. Vi har därför bett Vidar komma till oss med sin föreläsning anpassad till ungdomar. En föreläsning vi tror kommer väl tillpass efter några inledande seriematcher, deltagande i Höstspelen och inför stundande DM spel med två lag anmälda.

 

Warbergs P06 lag består av ett gäng härliga lirare. Några spelare vill nå långt med sitt innebandyspelande och har en uttalad plan, och några lirar för att kompisarna är där. För att killarna skall få förståelse för varandras mål och prestationer kommer Vidar dela med sig av sin erfarenhet till killarna.

 

Föreläsningen kommer inte spelas in eller köras via Teams – det gäller att ta tillvara på tillfället imorgon då vi kör föreläsningen LIVE på vår träningstid.

Ni som föräldrar får gärna till att er kille både anmäler sig via Sportadmin och kommer i tid imorgon till SWC. Samling 17:50 i konferensen. Vi kör ingång kl. 18:00!  

 

 

Tränarna Warberg P06

 

Prague Games 2022 – hotellinformation
2021-10-24 13:40

Hej,

 

Dags att planera inför sommarens äventyr! Till Prague Games har vi preliminärbokat Hotel Occidental Praha FIVE för Warberg P06 och F04-06 som åker. Spelarna kommer bo i dubbelrum alt. trippelrum beroende på hur många vi blir, och killarna bor för sig och tjejerna för sig. Hotellet är 4-stjärnigt och serverar bra frukost. Vi har bokat logi för spelarna mellan 12-16/7 2022.

 

Occidental Praha FIVE ingår i en hotellkedja som heter Barcélo. Observera att det finns TVÅ hotell i Prag som heter Occidental, så var noga med att välja rätt 😊

Hotellet ligger lugnt och inte ”mitt i smeten” vilket gör det smidigt för spelarna att ta sig till sina matcher då både metro och busstation ligger på gångavstånd.

 

Hotelladress:

Occidental Praha FIVE

Radlická 46/3276, Prag, 15000

Tjeckien

 

Välj gärna att boka hotell via lagets länk på Booking, detta då det genererar pengar till lagkassan! Länken finner ni nedan alt. klicka på vår Bookingikon på vår lagsida http://www.warbergibf.se/start/?ID=263469

 

 

Gå direkt till lagets Bookinglänk:

https://www.booking.com/index.html?aid=1816804&spbanner_200x200=1&spbanner_all=1&utm_campaign=banner&utm_medium=sp&utm_source=FP_Banner&utm_term=1816804&sp_plprd=UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YVXcKaaJl1ClLXxPyudJwHH8rOLbO6sNPpgKaA4-D_00ENQUbDy1L0SG7xrc9PfblJtxf1t7OXDLAn3kIQqLEvXM-zoWmrzvUTseNdmbc6bfWrAroUNU4vBNWlmNinZW-w

 

 

 
Våra evenemang
Booking.com