Helsingborgs AIS
Knattelag

Seriestart för våra P8-lag 2021
2021-04-04 12:47

I år har vi anmält två P8-lag till seriespel och deras matcher börjar i anslutning till första helgen i maj. Vi har valt att kalla lagen HAIS lag vit och HAIS lag blå. Ansvarig för lag vit är Magnus Hoff medan Kristian Gynther ansvarar för lag blå. Lag vit börjar hemma mot Vikens IK medan lag blå har bortamöte Kullavägen lördagen 1 maj kl 10.00.

Lokalbokningen i Helsingborg har ännu inte bekräftat våra dagar och tider för våra lags hemmamatcher.

Vi återkommer med exakta dagar och tider när hemmamatcherna är spikade.

Det är fortfarande "ingen publik" som gäller tills vidare.

Förhoppningsvis kommer nya, positiva, besked de närmsta veckorna.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna

HAIS knattars första match!
2020-08-26 22:47
HAIS P8 mötte i helgen Fortuna FF i första seriematchen någonsin.
Matchen spelades i Rydebäck och jublet visste inga gränser när HAIS Molham Qasem gjorde lagets första mål. Fortuna FF gjorde också några mål men vem räknar....
Allt seriespel inställt tillsvidare
2020-04-04 11:47

Med anledning av rådande situation och Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer ställs allt seriespel i Skånes Fotbollsförbunds regi in tillsvidare. För HAIS del innebär det att kommande seriestarter i HA Div.5 Nordvästra, HR Div.2 Västra och HJ Div. 3 skjuts fram på obestämd tid samt att vi inte planerar och genomför några träningsmatcher tillsvidare.

Gällande träningsaktiviteter kan de fortsätta förutsatt att respektive träningsgrupp kan bedriva sin verksamhet utan att riskera smitta.

För att inte riskera smitta gäller följande försiktighetsåtgärder i HAIS:

• All form av inomhusträning och sociala aktiviteter i HAIS regi är inställda tillsvidare

• Antalet deltagare & ledare får inte överstiga 50 personer

• Personer med sjukdomssymptom stannar hemma och gör så i 48 timmar som symptomfri

• Ombyte och dusch sker hemma

• Dela inte personlig utrustning såsom exempelvis vattenflaska med andra

• Ha inga samlingar inomhus

• Föräldrar i de små barn- och ungdomsgrupperna är fortsatt välkomna på träningarna men uppmanas att hålla avstånd och följa de allmänna rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mats Andersson (Ordförande) eller Emil Mattisson (Sektionsansvarig herrsenior och herrjunior).

Mats Andersson
mats.61.andersson@gmail.com

Emil Mattisson
carlemilmattisson@gmail.com

Länk till Skånes FFs beslut:

Var rädda om er!
HAIS Styrelse
HAIS i sammandrag för 7-åringar
2020-02-27 17:42
HAIS kommer att delta i knatte-sammandrag under året. Det innebär att vi kommer att spela matcher mot andra knattelag vid sex lördagar under året. Matcherna kommer att spelas i fem-mannalag och platsen är Västergård. Första tillfället är den 16 maj följt av 23 maj, 6 juni, 15 augusti, 29 augusti och avslutas den 19 september med medaljutdelning. Mer information och tider kommer fortlöpande.
Match imorgon för knattelaget
2019-12-07 20:49
Imorgon söndag den 8 december kommer ett av våra knattelag spela match mot Stattena IF. Denna matchen kommer att spelas på Nicolaiskolan med matchstart 10:00!!

/Michelle Berg
Start för utomhusträning HAIS ungdom
2019-04-28 11:16
Onsdagen den 8:e maj kl 17.30-18-30 tränar HAIS knattar på skogsplanen vid stugan på Olympiafältet.
Samling 17.15 vid stugan. Nya och gamla, flickor och pojkar hälsas välkomna.
HAIS Fotbollsskoj 2019 genomförs tre onsdagar i juni med start den 12 juni och körs parallellt med den vanliga träningsgruppen förstärkt med övriga HAISare från styrelse och seniorer. Se särskilt meddelande om detta under nyheter.

Våra Sponsorer