Helsingborgs AIS
"HAIS"
Knattelag

HAIS kallar till årsmöte 2020!
2021-02-26 10:27

Ordinarie årsmöte i Helsingborgs Allmänna Idrottssällskap ska hållas 2021-03-28

Genom en tillfällig lag är det möjligt för styrelsen att låta medlemmarna i en allmännyttig ideell idrottsförening enbart inkomma med poströster inför ett årsmöte, detta oavsett vad som annars anges i föreningens stadgar. Lagen har tillkommit för att minska smittspridningen på grund av rådande Corona-pandemi. Genom bestämmelserna kan vi undvika en fysisk sammankomst, samtidigt som medlemmarna får så stort inflytande som möjligt under rådande omständigheter.

Styrelsen har beslutat att röstning vid årsmötet 2020 enbart ska ske genom poströstning. Det kommer alltså inte finnas någon möjlighet till fysiskt deltagande på årsmötet i år.

Den som poströstar förs in i röstlängden och anses närvarande vid föreningsstämman.

OBS! Poströsten skall ha inkommit senast 2021-03-25

Poströst och övriga dokument erhålls från:

HAIS kansli, 042 – 21 19 47, hämtas efter överenskommelse.

Kicki Skjöld, 0706 – 17 32 02 hämtas efter överenskommelse.

Mats Andersson, 0706 – 99 31 81 hämtas efter överenskommelse.

Ifylld poströst lämnas/skickas till:

HAIS Kansli, Olympiafältet, M Stenbocksgatan 10, 254 37 Helsingborg

Postlåda hos Mats Andersson, Sankt Clemensgatan 41 A, 252 34 Helsingborg
Postlåda hos Kicki Skjöld, Annerovägen 50 B, 254 62 Helsingborg

Frågor ställs till Mats Andersson via telefon 0706 – 99 31 81 alternativt via mail till mats.61.andersson@gmail.com

HAIS Årsmöte
2021-01-13 15:36
Enligt HAIS stadgar ska vi hålla årsmöte under januari månad efter utgånget verksamhetsår. Men med anledning av situationen med Covid-19 kommer vi inte att hålla årsmöte förrän det är säkert att träffas fysiskt. Vi följer utvecklingen av Covid-19 och den allmänna smittspridningen. När det är tillåtet med allmänna sammankomster kommer vi att kalla till årsmöte.
Det innebär att den valda styrelsen fortsätter sina uppdrag tills vidare.
Har ni några frågor med anledning av detta är ni välkomna att kontakta ordförande Mats Andersson på telefon 0706 - 99 31 81 eller via mail mats.61.andersson@gmail.com.
HAIS knattars första match!
2020-08-26 22:47
HAIS P8 mötte i helgen Fortuna FF i första seriematchen någonsin.
Matchen spelades i Rydebäck och jublet visste inga gränser när HAIS Molham Qasem gjorde lagets första mål. Fortuna FF gjorde också några mål men vem räknar....
Allt seriespel inställt tillsvidare
2020-04-04 11:47

Med anledning av rådande situation och Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer ställs allt seriespel i Skånes Fotbollsförbunds regi in tillsvidare. För HAIS del innebär det att kommande seriestarter i HA Div.5 Nordvästra, HR Div.2 Västra och HJ Div. 3 skjuts fram på obestämd tid samt att vi inte planerar och genomför några träningsmatcher tillsvidare.

Gällande träningsaktiviteter kan de fortsätta förutsatt att respektive träningsgrupp kan bedriva sin verksamhet utan att riskera smitta.

För att inte riskera smitta gäller följande försiktighetsåtgärder i HAIS:

• All form av inomhusträning och sociala aktiviteter i HAIS regi är inställda tillsvidare

• Antalet deltagare & ledare får inte överstiga 50 personer

• Personer med sjukdomssymptom stannar hemma och gör så i 48 timmar som symptomfri

• Ombyte och dusch sker hemma

• Dela inte personlig utrustning såsom exempelvis vattenflaska med andra

• Ha inga samlingar inomhus

• Föräldrar i de små barn- och ungdomsgrupperna är fortsatt välkomna på träningarna men uppmanas att hålla avstånd och följa de allmänna rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mats Andersson (Ordförande) eller Emil Mattisson (Sektionsansvarig herrsenior och herrjunior).

Mats Andersson
mats.61.andersson@gmail.com

Emil Mattisson
carlemilmattisson@gmail.com

Länk till Skånes FFs beslut:

Var rädda om er!
HAIS Styrelse
HAIS i sammandrag för 7-åringar
2020-02-27 17:42
HAIS kommer att delta i knatte-sammandrag under året. Det innebär att vi kommer att spela matcher mot andra knattelag vid sex lördagar under året. Matcherna kommer att spelas i fem-mannalag och platsen är Västergård. Första tillfället är den 16 maj följt av 23 maj, 6 juni, 15 augusti, 29 augusti och avslutas den 19 september med medaljutdelning. Mer information och tider kommer fortlöpande.
Match imorgon för knattelaget
2019-12-07 20:49
Imorgon söndag den 8 december kommer ett av våra knattelag spela match mot Stattena IF. Denna matchen kommer att spelas på Nicolaiskolan med matchstart 10:00!!

/Michelle Berg

Våra Sponsorer