Helsingborgs AIS
"HAIS"

Välkommen!

Välkommen till Helsingsborgs Allmänna IS. Här kan ni hitta information om våra lag.

Om ni vill gå med i vår förening, klicka här!

Har du några frågor gällande HAIS agerande under  rådande omständigheter med Coronaviruset och COVID-19 är du välkommen att kontakta Ordförande eller Sektionsansvarig för Herr & Herrjunior.

Ordförande; Mats Andersson Tel. 070-699 31 81 mats.61.andersson@gmail.com
eller,
Sektionsansvarig Herr & Herrjunior; Emil Mattisson Tel. 072-322 04 19 carlemilmattisson@gmail.com

Föreningsdagar v.37
2020-09-04 20:13
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla det senaste sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong. Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se. Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Ingen publik på våra matcher tillsvidare
2020-08-14 20:37
På lördag 15/8 är det äntligen dags för Aristokraterna att spela hemmapremiär.
Tyvärr kommer matchen spelas under något annorlunda former än vad vi är vana vid p.g.a rådande omständigheter med Coronapandemin och COVID-19.

Vi fortsätter följa de riktlinjer som folkhälsomyndigheten och Skånes fotbollsförbund har gått ut med.

Eftersom vi inte har en inhägnad arena har vi inte heller möjlighet att ta emot publik så som vi brukar och uppmanar därmed våra medlemmar och supportrar att inte komma och kolla på våra matcher tillsvidare.

Vi kommer istället sända alla A-lagets matcher live genom appen Min Fotboll. Ladda ner appen och följ oss där: Helsingborgs AIS och sen vidare till vårt A-lag för att få en notis när vi börjar våra livesändningar. En match kostar 29kr, varav hälften av intäkterna går till HAIS.
Länk till A-lagets sida på Min Fotboll: https://minfotboll.svenskfotboll.se/#/team/45405

Vi välkomnar också alla bidrag som kan hjälpa oss ekonomiskt under en oförutsägbar och svår fotbollssäsong!
Swisha ditt bidrag till 070-699 31 81 och uppge "Corona".

Stort tack för förståelse, ert fortsatta stöd och visad hänsyn!

Helsingborgs AIS

Höstens matcher i HAIS
2020-08-14 18:03

Nu startar äntligen fotbollen för HAIS. Tyvärr är det publikfria matcher inledningsvis enligt direktiv från Skånes FF.

HAIS deltar i HA Div 5 Nordvästra, HR div.2 Västra och HJ Div.3 där samtliga matcher alltså är publikfria.

Vi annonserar inga matcher och kommer inte heller att ta entré eller tillhandahålla försäljning.

Föreningar med inhägnad plan tillåts under vissa omständigheter att släppa in högst 50 personer men denna möjlighet är stängd för HAIS eftersom vi spelar våra hemmamatcher på en kommunal anläggning utan möjlighet till avgränsningar av publiken.

Vi eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mats Andersson (Ordförande) eller Emil Mattisson (Sektionsansvarig herrsenior och herrjunior).

Mats Andersson

Livesändningar av A-lagets seriematcher 2020
2020-08-06 22:15
Vi kommer att live sända alla A-lagets seriematcher med hjälp av vår medieansvarig för herr seniorerna med start nu på lördag den 8/8.
Livesändningarna kommer att ske i appen min fotboll. Så se till att ladda ner appen och gå in och sök på Helsingborgs AIS, tryck sen på Helsingborgs AIS A-lag och tryck på följ. Ni kommer då få notiser när vi livesänder en match.

Seriepremiären startar nu på lördag den 8/8 med matchstart 14:00 mot Båstad.

/Michelle
Uppdatering HAIS övergripande förhållning kring COVID-19
2020-06-17 20:09

Med anledning av pågående situation och Coronapandemins fortsatta spridning har Folkhälsomyndigheten, SvFF och Skånes FF i samråd satt upp nya riktlinjer att följa och förhålla sig till. Bland annat har allt seriespel skjutis upp med start 1 augusti och kommer då genomföras som "enkelserier".

Därmed vill vi informera och uppmärksamma vad som gäller i HAIS framledes.

Gällande träningsaktiviteter kan de fortsätta förutsatt att respektive träningsgrupp kan bedriva sin verksamhet utan att riskera smitta.

För att inte riskera smitta gäller följande försiktighetsåtgärder i HAIS:

•  All form av inomhusträning och sociala aktiviteter i HAIS regi är inställda tillsvidare
  • Antalet deltagare & ledare får inte överstiga 50 personer
  • Personer med sjukdomssymptom stannar hemma och gör så i 48 timmar som symptomfri
  • Ombyte och dusch sker hemma
  • Dela inte personlig utrustning såsom exempelvis vattenflaska med andra
  • Ha inga samlingar inomhus
  • Föräldrar i de små barn- och ungdomsgrupperna är fortsatt välkomna på träningarna men uppmanas att hålla avstånd och följa de allmänna rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Krav & riktlinjer för att kunna genomföra träningsmatch:

• Bara friska symtomfria personer deltar i aktiviteterna
  • Det finns goda möjligheter att tvätta händerna
  • Trängsel mellan människor undviks
  • Inga handskakningar mellan spelare, domare och övriga.
  • All publik inkl. föräldrar, andra anhöriga och övriga intresserade undanbedes vid matcherna. Bara de nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare, funktionärer och, i förekommande fall media) ska vara på plats.

Mats Andersson
mats.61.andersson@gmail.com

Emil Mattisson
carlemilmattisson@gmail.com