Helsingborgs AIS
"HAIS"

Välkommen!

Välkommen till Helsingsborgs Allmänna IS. Här kan ni hitta information om våra lag.

Om ni vill gå med i vår förening, klicka här!

Har du några frågor gällande HAIS agerande under  rådande omständigheter med Coronaviruset och COVID-19 är du välkommen att kontakta Ordförande eller Sektionsansvarig för Herr & Herrjunior.

Ordförande; Mats Andersson Tel. 070-699 31 81 mats.61.andersson@gmail.com
eller,
Sektionsansvarig Herr & Herrjunior; Emil Mattisson Tel. 072-322 04 19 carlemilmattisson@gmail.com

Livesändningar av A-lagets seriematcher 2020
2020-08-06 22:15
Vi kommer att live sända alla A-lagets seriematcher med hjälp av vår medieansvarig för herr seniorerna med start nu på lördag den 8/8.
Livesändningarna kommer att ske i appen min fotboll. Så se till att ladda ner appen och gå in och sök på Helsingborgs AIS, tryck sen på Helsingborgs AIS A-lag och tryck på följ. Ni kommer då få notiser när vi livesänder en match.

Seriepremiären startar nu på lördag den 8/8 med matchstart 14:00 mot Båstad.

/Michelle
Uppdatering HAIS övergripande förhållning kring COVID-19
2020-06-17 20:09

Med anledning av pågående situation och Coronapandemins fortsatta spridning har Folkhälsomyndigheten, SvFF och Skånes FF i samråd satt upp nya riktlinjer att följa och förhålla sig till. Bland annat har allt seriespel skjutis upp med start 1 augusti och kommer då genomföras som "enkelserier".

Därmed vill vi informera och uppmärksamma vad som gäller i HAIS framledes.

Gällande träningsaktiviteter kan de fortsätta förutsatt att respektive träningsgrupp kan bedriva sin verksamhet utan att riskera smitta.

För att inte riskera smitta gäller följande försiktighetsåtgärder i HAIS:

•  All form av inomhusträning och sociala aktiviteter i HAIS regi är inställda tillsvidare
  • Antalet deltagare & ledare får inte överstiga 50 personer
  • Personer med sjukdomssymptom stannar hemma och gör så i 48 timmar som symptomfri
  • Ombyte och dusch sker hemma
  • Dela inte personlig utrustning såsom exempelvis vattenflaska med andra
  • Ha inga samlingar inomhus
  • Föräldrar i de små barn- och ungdomsgrupperna är fortsatt välkomna på träningarna men uppmanas att hålla avstånd och följa de allmänna rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Krav & riktlinjer för att kunna genomföra träningsmatch:

• Bara friska symtomfria personer deltar i aktiviteterna
  • Det finns goda möjligheter att tvätta händerna
  • Trängsel mellan människor undviks
  • Inga handskakningar mellan spelare, domare och övriga.
  • All publik inkl. föräldrar, andra anhöriga och övriga intresserade undanbedes vid matcherna. Bara de nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare, funktionärer och, i förekommande fall media) ska vara på plats.

Vi eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mats Andersson (Ordförande) eller Emil Mattisson (Sektionsansvarig herrsenior och herrjunior).

Mats Andersson
mats.61.andersson@gmail.com

Emil Mattisson
carlemilmattisson@gmail.com

Länkar till Skånes FFs & SvFFs beslut:

Var rädda om er!
HAIS Styrelse

Allt seriespel inställt tillsvidare
2020-04-04 11:26

Med anledning av rådande situation och Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer ställs allt seriespel i Skånes Fotbollsförbunds regi in tillsvidare. För HAIS del innebär det att kommande seriestarter i HA Div.5 Nordvästra, HR Div.2 Västra och HJ Div. 3 skjuts fram på obestämd tid samt att vi inte planerar och genomför några träningsmatcher tillsvidare.

För att inte riskera smitta gäller följande försiktighetsåtgärder i HAIS:

• All form av inomhusträning och sociala aktiviteter i HAIS regi är inställda tillsvidare

• Antalet deltagare & ledare får inte överstiga 50 personer

• Ombyte och dusch sker hemma

• Dela inte personlig utrustning såsom exempelvis vattenflaska med andra

• Ha inga samlingar inomhus

Mats Andersson
mats.61.andersson@gmail.com

Emil Mattisson
carlemilmattisson@gmail.com

Länk till Skånes FFs beslut:

Var rädda om er!
HAIS Styrelse

HAIS Årsmöte 2020-01-26
2020-01-28 16:17
Fyra mottagare av HAIS förtjänstnål i silver för fem år som förtroendevald ledare. Björn Hellberg, Erika Ryden Johansson, Magnus Iven Perborg.Magnus Jansson hämtar Jacobs pris för 200 spelade matcher
Söndagen den 26 januari avhöll HAIS sitt 97:e årssammanträde och på dagordningen stod stadgeenliga ärenden, styrelseval och prisutdelning. På mötet deltog drygt 25 medlemmar. Mats Andersson omvaldes som föreningens ordförande för 27:e året i rad. Ny i styrelsen blev Magnus Jansson som är tillbaka efter några års uppehåll. Mikael Martinsson tilldelades HAIS standar för 15 år som ledare. Bland pristagarna kan nämnas årets ungdomstränare Marie Hoff och Kristian Gynther, träningspris till Noel Eskilsson, årets junior/genombrott till Ludvig Kjellman, MVP till Erik Hellberg, lagets trygghet till Marcus Johnsson. Årets HAISARE blev Bengt-Olle Berg och Sven Malmgrens Minnestrofé tilldelades Björn Hellberg.
HAIS kallar till årsmöte!
2020-01-06 14:58
Söndagen den 26 januari 2020 håller HAIS årsmöte.
Mötet börjar 14.00 och platsen är klubbstugan på Olympiafältet.
På dagordningen står sedvanliga ärenden och val av styrelse och andra funktionärer.
Som avslutning på årsmötet blir det utdelning av priser och utmärkelser för 2019.
Alla medlemmar hälsas välkomna.
Föreningen bjuder på fika med tillbehör.
Välkomna!
Styrelsen HAIS