SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"
Herr senior

HAIS - Aristokraterna i Helsingborg
Hur ser HAIS trupp 2024 ut? Är Linkan kvar?

HAIS är en ideell idrottsförening verksam i centrala Helsingborg. Föreningen bildades 1923 och har under åren haft både fotboll och handboll på schemat. Numera är det enbart fotboll gäller. HAIS smeknamn är "Aristokraterna" och vår hemmaborg är "Fältet" (Olympiafältet) där vi har egen klubbstuga och egna omklädningsrum.

Varmt välkomna till vår hemsida!

HAIS senior fotbollsår 2022
2022-12-31 22:25

Året 2022 är snart över och när vi nu blickar tillbaka på fotbollsåret 2022 så blev det ett år som vi inte riktigt hade tänkt oss. Redan från första matchen blev det en uppförsbacke. Orsaken till detta var att många spelare lämnade oss för studier på annan ort, vilket gjorde att vi fick en tunn trupp. När vi var alla spelare tillgängliga var vi bra. Men tyvärr gjorde skador och en hel del avstängningar att vi fick kriga i botten av tabellen. Efter ett bra möte med spelartruppen där alla fick säga vad dem tyckte och komma med sina synpunkter så blev vårt spel bättre. Björn Hellberg kom in till höstsäsongen efter att Martin Juric hade lämnat sin tränarroll till förfogande. Björn som var senioransvarig hade varit tränare 2021 och ställde upp för att hjälpa klubben till att klara kontraktet för division 5. Detta lyckades Björn med tack vare att spelarna också tog sitt ansvar och förstod allvaret med att åka på dumma utvisningar som fallet hade varit under vårsäsongen. Det blev negativt kval för oss men vi lyckades ta oss samman och därmed spelar vi i division 5 även 2023. Nu ser vi fram emot ett bra fotbollsår för våra Aristokrater (HAIS) med den nya tränaren Alexander Vikner som vi hälsar hjärtligt välkommen till klubben, och hoppas på en framskjuten placering i division 5 nu när vi fyller 100år 2023. FORZA HAIS.

HAIS i femman under jubileumsåret
2022-10-22 17:34

Dagens kvaldrabbning mellan HAIS och Snogeröd slutade med en välförtjänt 3-1 seger för HAIS som därmed är klara för division fem nästa år med siffrorna 6-2. Innan matchen hölls en tyst minut för avlidne Haisaren Joakim Lilja. Dessutom spelade HAIS spelarna med svart sorgeband runt högerarmen. Nu ser vi fram emot nästa säsong och återkommer med besked kring tränare och spelare i sinom tid.

 

Första vinsten för nya tränarna!
2022-08-29 16:50

I ett ihållande regn bärgade HAIS seniorer sin första seger under den nya tränarkonstellationen Jasser Al Saadi och Johannes Just. Matchen mot Förslövs IF slutade med 6-1 vinst för HAIS efter mål av Johannes Just(2), Felix Erendi Andersson(2) och Samuel Grähs samt ett självmål. Det var en mycket efterlängtad seger som gärna får sällskap av flera.

Förändringar i HAIS ledarstab!
2022-07-17 12:57

Under våren har seniorerna haft väldigt svårt att hitta ett vägvinnande spel och i ett försök att rätta till detta har huvudtränaren Martin Juric och HAIS bestämt sig för att gå skilda vägar. Ansvarig huvudtränare blir tidigare assisterande tränaren Jasser Al Saadi med assisterande tränare Johannes Just vid sin sida. Som en extra stöttning under hösten kommer Björn Hellberg, John Oskarsson och Mattias Petterson att förstärka på träning och match. Med dessa förändringar hoppas vi på att även spelarna tar sitt ansvar så att vi återigen hittar en harmoni och blir ett vinnande lag igen. Tisdagen den 26 juli startar höstsäsongen med en spelarträff klocka 18.30 innan träningen som börjar 19.30. Det är HAIS förhoppning att alla tillgängliga spelare kommer denna kväll. Vi ska också försöka förstärka truppen för att säkerställa att vi har tillräckligt med spelare för att fylla både A-lagets och B-lagets matcher under hösten. Visa nu vad HAISa-andan är och se till att vi har division fem status till jubileumsåret 2023.

Mats Andersson

Ordförande Aristokraterna

Härlig hemmaseger!
2022-05-20 13:13

Det blev en härlig seger med 4-0 hemma mot Förslövs IF på ett soligt och blåsigt Olympiafält!⚽️☀️

 

Ikväll möter vi Billesholms GIF på bortaplan.
Matchen börjar 18:30!

 
Våra Sponsorer