Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Har ni barn som är sugna på att börja träna slalom eller freeride under vintern och har frågor så går det bra att höra av sig till respektive lagledare inför nästa säsong.

Klubben nås enklast via e-post: info@saltisslalom.se

Kontaktpersoner hittar ni under Kontakt »


Välkomna!
Styrelsen


Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

  • Vill du veta mer om vår verksamhet? Klubben >
  • Vill du anmäla dig till träning, läger eller bara bli medlem? Anmälan till träning >
  • Vill du anmäla till arbetsgrupper? Arbetsgrupper >
  • Vill du komma hit och åka? All information om öppettider, liftkort och vägbeskrivningar hittar du här: Saltisbacken >
  • Vill du marknadsföra företaget eller ordna friluftsdag? Erbjudanden >
Kick off lördag 23 oktober i Saltisbacken för hela klubben
2021-10-16 18:50

Lördag den 23 oktober kl 12.00-14.00 samlas vi hela klubben vid backen och kickar igång säsongen.
Ungdomarna springer för klubben och klimatet när vi kör www.klimatbacken.se. När MASK körde tidigare så sprang 70 medlemmar  ihop 85 000 kr till klubben, det ska vi klara av att klå. ;)

 

Vi kör också prisutdelning för Saltiscup. Ät en hamburgare och passa på att få skidorna slipade inför säsongen. Fyll gärna i här hur många ni planerar att komma: https://forms.gle/fVTia4nSwR1oTsZKA

Höstens arbetsdagar i backen
2021-09-22 09:11

I höst har vi två arbetsdagar i backen, lördag 26:a september och lördag 16:e oktober för att vi ska kunna ha en anläggning som är reod så fort kylan kommer.

 

Alla familjer förväntas ställa upp på minst en arbetsdag under året men det är givetvis tillåtet att vara med fler gånger. Ta på lämpliga kläder och ta med verktyg som kan tänkas vara bra. Vi startar kl 9 och kör fram till ca 13.

 

Eftersom vi ännu inte har färdiga träningsgrupper har det inte varit möjligt att skicka kallelser till alla grupper men ni som fått kallelse via barmarksgrupperna (U10-U16) får gärna svara så snart ni kan så vi får en uppfattning om uppslutningen.

Anmälan till träning
2021-09-19 17:45

Välkomna till en ny säsong med Saltisslalom.

 

Vi har nu öppnat anmälan till träning. Alla som varit anmälda till träning under föregående säsong ska ha fått ett mejl med uppgift om hur ni kan göra en förenklad anmälan via Turtle-Pay. Saknar ni ett sådant mejl, vänligen kontakta oss på info@saltisslalom.se

 

Nya medlemmar anmäler sig som vanligt här > Anmälan till träning

 

Vi har i år valt att prova en ny modell där vi efter den 15:e oktober höjer priset med 150 kr. Vi testar detta för att uppmuntra till tidiga anmälningar så vi i klubben så tidigt som möjligt bättre kan planera säsongens budget och tränarinsats.

 

Mvh Styrelsen

Årsmöte 28:e september kl 19.00
2021-09-16 09:00

Tisdag den 28:e september kl 19 ordnar vi klubbens första digitala årsmöte.
Styrelsen finns samlad och sänder från vår partner Vår Gård och alla medlemmar kan delta via videolänk. De som vill får gärna komma förbi Vår Gård och delta.

 

Vi har valt att köra digitalt för att även de som känner tveksamhet kring Covid-situationen ska kunna delta men också för att se om det är ett sätt att få fler medlemmar att delta på årsmötet.

 

Vi kommer i början av mötet gå igenom hur röstningsförfarandet går till men i första hand kommer vi jobba med beslut genom acklamation och där de som vill rösta nej ombeds notera det i chatten.

 

Kallelse och preliminär dagordning skickades ut via e-post den 7:e september. Alla dokument kommer att publiceras på klubbens hemsida senast den 21:a september. Ni hittar alla handlingar under mappen årsmöte  på: http://www.saltisslalom.se/dokument/?ID=202153

 

Varmt välkomna

Styrelsen

BLI MEDLEM
 
Sponsorer
Sociala media