Snart startar Broarna Runt Quiz
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla

Bli medlem i Sävar Idrottsklubb
Välkommen!

Våra lag

Klicka här för att ta dig till våra lag och grupper.

Röda tråden

För dig som är tränare, ledare eller bara nyfiken.

Tyck till!

Har du feedback eller vill du hjälpa till?

BMX-PUMP cykel
”We are gonna make jumps GREAT again”
2020-05-29 11:45, BMX-PUMP cykel
Bröderna Holmas vallöfte är att alla, oavsett ålder, ska kunna ha kul på banan
”We are gonna make jumps GREAT again”. Man skulle kunna tro att det är ett att Trump vallöften. Men det är Bröderna Holma, Andreas Brandt (som håller i MBT cykel på tisdagar) och Andreas Sandström på PA Sävar AB som resonerar vad man kan göra för kul med 35 ton massa. Innan midsommar hoppas vi att den nya pumptrackbanan ska vara på plats. Banan kommer att vara anpassad både för små och stora cyklister.
Allsångsfest
2020-05-26 08:22
Vi tänkte ordna en allsångsfest nu på lördag, i samband med Sävardagen och Ankracet. Men som ni förstår blir det ingenting av dessa samlingar rent fysiskt. MEN - vi kör ändå en allsångsfest kl.19.00 på lördag på Youtube - med lokal Sävarartister. /André Jakobsson - Sävaråkyrkan
Broarna Runt Quiz
Kan du något om Pokemon?
2020-05-25 10:22, Broarna Runt Quiz
Familj och barn quizet v.22 handlar om Pokemon figurer
Kan du något om Pokemon? Nu har du chansen att visa dina kunskaper i veckans familje-quiz Broarna Runt. Är ni flera i familjen låt fler delta eftersom det ökar era vinstchanser. Vinnaren utses genom lottning bland deltagare som genomfört Quizet oavsett resultat (det viktiga är att delta och promenera). Broarna Runt V.22 har FRISÖRERNA som sponsor.
Broarna Runt Quiz
2020-05-25 10:12, Broarna Runt Quiz
Scanna denna om du vill gå med vuxen frågor
Broarna Runt V.22 har FRISÖRERNA som sponsor. Det innebär att några frågor är relaterade till HÅR! :) Eftersom det är både pingst och morsdag till helgen kommer också några frågor på detta tema. Är ni flera i familjen låt fler delta eftersom det ökar era vinstchanser. Vinnaren utses genom lottning bland deltagare som genomfört Quizet oavsett resultat (det viktiga är att delta och promenera). Det finns även ett barn Quiz denna vecka med Pokemon frågor. Välkommen att delta!
Välkommen till Sävar IP... eller
2020-05-20 10:41
Hur kul är det här?

Sävarcamp kommer även i år att ha ett samarbete med Umeå kommuns kulturförvaltning och  #Kulturverket https://kulturverketumea.se/. Barnen kommer att få sätta sitt avtryck på nätet som "välkomnar" alla till Sävar IP. Som ni ser på bilden ovan så kan ju det inte bli mer deprimerande infart. Så det ska bli spännande att se vad barnen tillsammans med Kulturverket kommer att hitta på!

I Sävar samrådshandling kan man läsa att "Utveckling av en attraktiv livsmiljö i ett framtida större, tätare Sävar kräver även skarpt fokus på sociala värden och folkhälsoaspekter liksom planering av mötesplatser och hur särskilt barn och unga kan trivas och utvecklas i Sävar." Men var finns barnets röst? Barn och unga är en grupp som till stor del står utanför inflytande från de demokratiska processerna. Det kräver ett visst mått av resurser i form av självförtroende, kunskap och kompetens för att höja sin röst och säga sin mening. Sävarcamp ger barnen den rösten under parollen "Jag är framtiden"!

Nyheter från vår verksamhet
Broarna Runt Quiz, 01/06 07:08