Liveresultat – tävling

Försäsongsplan 2022-2023
Notera att lägerort fortfarande kan behöva ändras beroende på snötillgång.

Aktuella läger - anmälan
Följande läger är aktuella just nu men utöver det kan respektive grupp ha ytterligare läger planerade.

För ev frågor kontakta lägeransvarig i respektive grupp Kontakt »
Familje-vårläger i Hamra 31 mars - 3 april
Efter decembermörkrets lyckade familjeläger kör vi en repris men i strålande vårväder. På plats kommer vi även köra KM i storslalom.

Klubben erbjuder träning för barn från U8 till U16 och för Freeride. Även Skidlekis och syskon är välkomna att följa med.

Träning sker torsdag 31 mars till söndag 3 april. KM i storslalom kommer att ske fredag eller lördag.

Boende kan bokas enligt instruktioner i mail som skickats ut till oss medlemmar.

Anmälan till lägret via Turtle Pay-länk som mailats ut.

Så kul om vi blir minst lika många som på lägret i december.

För er som inte minns tipsas om filmen: Familjeläger december 2021

Nu i skönt aprilväder!!!
Läger

Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av de olika träningsgrupperna och erbjuds åkarna i de grupperna medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Utöver nedanstående lägerplan kan respektive grupp ha ordnat ytterligare läger.

Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »
Lägerplan försäsong 2021/2022 (OBS! uppdaterade läger i december)

OBS! Uppdaterad lägerplan i december pga av att Stockholms Alpina  lagt fartläger 11-14 december.

Hamra läger sker därför istället 18-21 december.

1. Inomhus Belgien SL, v32, 12-15 aug, tor-sön, FIS/U16/U14
    Kommentar: U12 och yngre kan med fördel ha teambuidlingaktiviter på hemmaplan
  2. Inomhus Belgien SL, v36, 11-14 sept, lör-tis, FIS/U16/U14/U12
    SL inomhus
  3. Wittenburg SL, v37, 17-19 sept, tor-sön, FIS/U16/U14
    SL inomhus
  4. Ev extraläger, tex Juvass GS, 40, 7-10 okt, tor-sön, U16/U14
    INSTÄLLT PGA COVID
  5. Höstlovsläger Sölden, v44, 30 okt-7 nov, lör-sön, U16-U10
    Ny ort 2021 - Öppet även för U10 med föräldrarstöd
  6. Storklinten/ Hamra Tänndalen, v46, 19-21 nov, fre-sön, U16/U14 ev U12/U10
    Kan bli aktuellt med olika orter för äldre/yngre åldersgrupper baserat på snö och trasser
  7. Familjeläger Hamra/Funäsdalen, v48, 2-5 dec, tor-sön, U16-U8
    Detta läger är för alla åldersgrupper.
  8. Fartläger Funäs, 11-14 dec, lör-tis, U16/U14
  9. Åre, 18-22 dec, lör-mån, U16/U14
    Kan arrangeras vid intresse för yngre åldersgrupper
  10. Jullovsträning, v51, 23 dec-10 jan, jullov, U16-U8

Ambitionen är att Saltisåkare från alla åldersgrupper kommer kunna träna på flera olika orter i fjällen under de stora loven genom en kombination av direktkontakt med klubbens ordinarie tränare, engagerade föräldrar samt i samarbete med andra klubbar på de flesta orter!

Sociala media