SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs AIS
"HAIS"

Vi är HAIS - Aristokraterna i Helsingborg
Helsingborgs AIS bildades 9 maj 1923 efter en sammanslagning av Egna Hems IF och Wilson Park BK.
 
Under årens lopp har vi bedrivit handboll och fotboll. Idag är det enbart fotboll som gäller. HAIS smeknamn är "Aristokraterna" och vår hemmaborg är Olympiafältet där vi bedriver träning och spelar våra hemmamatcher. Här på fältet finns också vår klubbstuga med kansli, omklädningsrum och materialstuga. Du hittar hit via flera ingångar till Olympiafältet. Ta sikte mot TB-masten bakom Idrottens Hus/Helsingborg Arena och där på Olympiafältets nordöstra del - granne med Fredriksdal - hittar Du vår klubbstuga. I samband med arrangemang är vår klubbfana alltid hissad! Underhållet sköts genom föreningsinsatser samt i kommunens regi. Närmaste parkering är bredvid Helsingborg Arena eller på Fredriksdalsparkeringen. Det går också bra att parkera på parkeringen vid Mejerigatan, infart från Filbornavägen. 
Under skoltid är den kommunala Idrottsförskolan HAIS gäster i vår klubbstuga.
 
Laget före jaget är ett ledord och vi arbetar gemensamt för att vi tillsammans skall göra HAIS till en bra och framgångsrik klubb där kamratskap och laganda genomsyrar hela verksamheten.
 
Välkomna till oss!

Här finns vi
 
Våra Sponsorer