Helsingborgs AIS
"HAIS"

Information om stödföreningens årsmöte!

HAIS Stödförening skall enligt stadgarna hålla årsmöte senast under mars månad men i rådande pandemiläge har Stödföreningens styrelse beslutat att skjuta på årsmötet till april månad för att förhoppningsvis kunna genomföra det utomhus. Kallelse och dagordning kommer att skickas ut inför årsmötet och år 2020 valda styrelse fortsätter sitt arbete till det senarelagda årsmötet 2021.

Thomas Holmén (ordf. o. sekr.), Kjell Hansson (kassör) och Kent Svensson (revisor)

HAIS Stödförening

Det var i september 1973 ett antal "gamla HAISare" samlades för att sondera möjligheten att bilda en kamratförening med uppgift att bl.a. knyta gamla HAISare till föreningen. Stort intresse förelåg och vid ett sammanträde den 15 oktober 1975 bildades HAIS STÖDFÖRENING. Under alla dessa år har veteranerna träffats kvartalsvis och över en bit mat haft det väldigt trevligt tillsammans. En mindre medlemsavgift och en kostnad för maten har bidragit till att stödföreningen vid varje årsmöte kunnat skänka en bra slant till moderföreningen. En stark bidragande orsak till att stödföreningen finns är alla de eldsjälar som har funnit med genom åren. Bl.a. Lennart Brandin som satt som ordförande från starten 1975 till hans bortgång för några år sedan. Nämnde Brandin utförde ett ovärderligt arbete under uppstartsåren och verkade på ett eminent sätt för att få kamratbanden att svetsas samman än hårdare bland medlemmarna. En kamratanda som lever kvar än idag med många härliga medlemmar. Några av medlemmarna ser ni i bild ovan då stödföreningen turade mellan Helsingborg och Helsingör.

Kontaktperson:

Ordförande Thomas Holmén, 042-14 14 88 eller e-post thomasholmen@outlook.com