Vuxentennis 18 år-

Vuxentennis är för våra äldsta tennisstjärnor och nytillkomna motionärer som är 18 år och uppåt.
Våra vuxenelever får lära sig grunderna i tennisteknik samt får chansen att utveckla dessa ut efter spelkapacitet.

Målet är att våra vuxna ska hitta en sport som de kan utöva tillsammans med vänner eller familjemedlemmar
samt få en stund för sig själva ett par timmar i veckan. Man har rätt till att prova vid ett tillfälle.

Kostnad: 1550 kr/ termin 1 gång i veckan. 2 gånger i veckan 2550kr. Medlemskap obligatoriskt. 4 st/bana.

REGLER
Om inte tennistränare eller förening meddelas om avslutad träning i avsatt träningsgrupp, så är tenniseleven fortfarande med i träningen. Detta eftersom tenniseleven tar upp en plats i tennisskolan. Väljer en vuxenelev att avsluta sin träning kvarstår fakturan och inbetalningen.

ANMÄLAN

Anmälan gör du här.