Juniortennis 8-17 år

INFORMATION

Juniorträningen är för våra mellanstora upp till stora tennisstjärnor (8-17 år). Våra juniorer får lära sig att utveckla sin tennisteknik och får goda kunskaper om matchteknik. Målet är att de ska kunna spela själva tillsammans med någon spelkamrat eller familjemedlem. Vill de börja tävla finns tränarna till hjälp för rådgivning.

KOSTNAD

Kostnad för 1 timme/vecka en termin: 1050kr+ medlemsavgift (150kr)

Kostnad för 2 timmar/vecka en termin: 1700 + medlemsavgift (150kr)

REGLER

Om inte tennistränare eller förening meddelas om avslutad träning i avsatt träningsgrupp, så är tenniseleven fortfarande med i träningen. Detta eftersom tenniseleven tar upp en plats i tennisskolan.

Avgiften betalas terminsvis, du behåller din plats till vårterminen om inget annat meddelas.

ANMÄLAN

Anmälan gör du här.