MinitennisLekis 5-7 år

INFORMATION

Minitennislekis är för våra näst minsta tennisstjärnor i åldern 5-7 år. Här varierar vi övningar och lekar efter spelkapacitet och motorik.
Barnen får lära sig de lättare grunderna i tennisteknik samt lära sig att hantera boll och få bättre kroppskontroll.
Målet är att barnen ska få röra på sig och ha kul samtidigt!

KOSTNAD

650kr + medlemskap till tenniseleven (150:-)

Våra nytillkomna tenniselever får alltid prova på 1 gånger innan man måste bestämma sig för
om man vill fortsätta eller inte. Vill man fortsätta så skickas en faktura på angiven mejladress.

REGLER

Om inte tennistränare eller förening meddelas om avslutad träning i avsatt träningsgrupp, så är tenniseleven fortfarande med i träningen. Detta eftersom tenniseleven tar upp en plats i tennisskolan.

Avgiften betalas terminsvis, du behåller din plats till vårterminen om inget annat meddelas.

ANMÄLAN

Anmälan gör du här.