Liveresultat – tävling

Våra träningsgrupper

Vi har träningsgrupper inom följande grenar:

• Alpint (slalom) för barn och ungdomar från 3 år och uppåt samt vuxna
  • Freeride (parkåkning med hopp och rail) för ungdomar från 6 år
Klicka på en träningsgrupp för att gå till gruppens sida:

Notera att nedanstående priser gäller fram till den 15:e oktober och att vi därefter höjer avgifterna med 150 kr.

Skidlekis 3-6 år en dag i veckan: (1 600 kr)

Team U8 7-8 år två dagar i veckan: (2 750 kr)

Team U10 9-10 år två dagar i veckan: (3 300 kr)

Team U12 11-12 år två dagar i veckan: (3 800 kr)

Team U14 13-14 år två dagar i veckan: (4 900 kr)

Team U16 15-16 år två dagar i veckan: (5 800 kr)

U16+ 16 år+ två dagar i veckan: (1 600 kr) (drop-in 200 kr per gång plus liftkort, medlemskap är ett krav)

Masters 19 år+ två dagar i veckan: (1 600 kr) (drop-in 200 kr per gång plus liftkort, medlemskap är ett krav)

Freeride

Freeride Kids 6-9 år en dag i veckan: (2 100 kr)

Freeride 10-16 år två dagar i veckan: (3 300 kr)

Till priserna ovan tillkommer en administrativ kansliavgift.

Träningsavgifterna ovan är exklusive medlemsavgift. Alla familjer som har barn (upp till 16 år, ej skidlekis) i träning betalar familjeavgift då även föräldrar blir medlemmar i klubben. Om ni redan betalat in familjemedlemskap för kommande säsong så dras det automatiskt av vid betalningen.

Medlemsavgift familj: 800:-

För de som tränar i skidlekis, U16+, masters eller bara önska vara stödmedlemmar så gäller enskilt medlemskap.

Medlemsavgift enskild medlem: 400:-

I priset för barn- och ungdomsgrupperna ingår säsongsliftkort.

Medlemskap i klubben behövs för träning, dessutom måste familjen delta i en arbetsgrupp och närvara på klubbens städdagar på vår och höst.

Så här anmäler du dig till träningen!

Studera informationen om de olika träningsgruppernas inriktning, ålder och träningstider för att försäkra dig om att de passar. Mer information om de olika grupperna finns under menyerna Alpint och Freeski högst upp på sidan.

Läs sedan om klubbens arbetsgrupper för att se vilken grupp som bäst passar er familj att hjälpa till i.
Har du frågor, tveka inte att kontakta respektive träningsgrupps lagledare eller klubbchefen. Du hittar alla ledare under menyn Kontakt.

(Alla som varit anmälda till träning under föregående säsong ska ha fått ett mejl med uppgift om hur ni kan göra en förenklad anmälan via Turtle-Pay.)

Efter anmälan till träning behöver ni anmäla er till en av klubbens arbetsgrupper här:
Till anmälan arbetsgrupper

Träningsschema
Läger
Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av en träningsgrupp och erbjuds endast åkarna i den gruppen, medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Grupplägren hittar du på respektive träningsgrupps sida, klubblägren finns nedan.

Att anmäla sig till ett läger är enkelt – när lägerinbjudan är publicerad på hemsidan eller kommer via mail så är det bara att fylla i anmälningsformuläret. Tänk på att vara noga att fylla i uppgifter om ansvarig förälder på lägret samt eventuella allergier.

Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »

Sociala media