SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Medlemskap


Vi välkomnar nya medlemmar till OIK Cykel. Som medlem får man chansen att delta i våra gruppträningar, reducerat pris vid deltagande i tävlingar arrangerade av klubben och möjlighet till stöd och support vid tävlingar. Dessutom mycket bra medlemsrabatter/erbjudande från våra samarbetspartners, möjlighet attköpa klubbens cykelkläder, speciellt framtagna för oss och sist men inte minst – en grymt härlig gemenskap i vårt sköna gäng! Mer information om medlemsförmåner och klubbrabatter hittas under "Medlemsförmåner".


För mer information om medlemskap, kontakta oss i sektionen.
Sektionsordförande: Fredrik Berndes, 070-217 94 94

Kassör: Petter Holmlund, 070-265 16 26
Barn-/ungdomsansvarig: Daniel Öhman, 070-204 03 93
Tjejmåndag: Nisse Hahn, 070-595 99 68


Medlemskort
Digitalt medlemskort
I Obbola IK använder vi oss sedan 2016 av digitala medlemskort. Ett sätt att alltid kunna tillhandahålla aktuella medlemsbevis på ett praktiskt, smidigt och snyggt sätt. Tjänsten vi använder oss av från och med 2019 är sportadmins medlemsapp där medlemskortet publiceras i samband med betald avgift.

Ett giltigt medlemskort krävs och måste visas upp om man vill utnyttja sina medlemsförmåner hos våra samarbetspartners.